Интересен зов за помощ обикаля интернет пространството. Мъж издирва жената

...
Интересен зов за помощ обикаля интернет пространството. Мъж издирва жената
Коментари Харесай

Победителят от "Фермата" изгуби ума и дума по красива блондинка от Пловдив и сега цялата мрежа търси красивата Жулиета

Интересен вик за помощ обикаля интернет пространството. Мъж търси дамата на живота си, с която се е срещнал единствено преди дни в Калофер, по време на обичайното мъжко хора на Йордановден. „ На Йордановден бяхме в Калофер с Яни Андреев. Аз до момента в който пиех кафе, Яни инцидентно се е срещнал с едно момиче, само че в еуфорията от празника не са съумели да си разменят координати”, гласи апелът.



Оказва се, че въпросният Ромео в действителност е спечелилият от риалити фомата " Фермата " Яни Андреев. Той е бил запленен от девойката и очевидно е изгубил мозъка и дума, тъй като не е съумял да се снабди с телефонния й номер или фейсбука.

Девойката е от Пловдив, само че учи в София. Слаба, висока, с тъмна коса. По време на празненствата в Калофер е била облечена с черно шушляково яке, сини дънки и черни ботуши с ток. Пловдивчанката носи очила с диоптър с черни рамки.
В момента другари и познати на Андреев търсят девойката. В някои от фотосите на момчетата е попаднало и въпросното момиче. С телефон в ръка тя снима звездата от Фермата.
Яни търси къде ли не пловдивчанката. В профила си той се е обърнал към всички хора да му оказват помощ да открие своята „ принцеса”.
Естествено, реакциите не закъсняха. Десетки почитатели и другари на Яни споделиха поста. Други пък му пожелаха триумф и го поддържаха, тъй като „ най-вече от всички той заслужава да е щастлив”.

„ Успех, Яни. Заслужаваш принцеса!”; „ Поздравления, Яни! Дано я откриеш скоро Пепеляшка! Успех”’; „ Успех, нека е неговото момиче. Заслужава го”, са единствено част от пожеланията на почитателите на Андреев.

Яни е на 29 години, роден и израснал в Хасково. Завършва история в Пловдив, само че се отхвърля от учителската специалност съвсем незабавно, отчаян от днешната юноша. Отива на гурбет в Англия, Германия и Шотландия, само че в последна сметка се прибира в село Козлец.
Яни взе 103 точки по време на формата и сграбчи чека от 100 000 лв. като победител.

Източник: Трафик
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР