Интересен е постоянно каненият по теливизорите (според някои свързан с

...
Интересен е постоянно каненият по теливизорите (според някои свързан с
Коментари Харесай

Защо Алгафари е непрекъснато на екран?

Интересен е непрекъснато каненият по теливизорите (според някои обвързван с ДС) Алгафари и неговата всекидневна опорка, която настойчиво набива в съзнанието на масите. Тя е за неуспеха на Политическа партия, обяснявана по типичният за локалните традиции (а може би сирийските също) метод, благодарение на разнообразни епитети, без разбор.

Независимо от това, че въпросният всемогъщ анализатор е също представян и за ПР експерт, заработвал някой и различен лев от Българска социалистическа партия в предишното като подобен, а не толкоз като социолог или политолог. Не може непрекъснато да се набиват опорни точки в телевизионния екран, без съответният разбор на обстоятелствата в дълбочина, вместо ехидни намеци, епитетство, генерализирани систематизирания в отрицателен проект и липса на справедлив взор върху цялостната картина на България сега.

Ако Алгафари не желае да види ролята на путинска Русия в своите “анализи ” и напълно набива субективни нападки, той не би трябвало да заема централно място и то ежедневно в телевизионните екрани, от които милиони българи образуват електоралното си държание.

Дори да приемем, че мненията му не са захранвани вторично отнякъде, а са негови лични, те не би трябвало да са всекидневни и вездесъщи. Има и други гледни точки.

Подобно е и ситуацията със Слави Василев — и той заслужен правоприемник на славната Държавна сигурност, интензивно работещ в заложената посока вид Решетников-Митрофанова-Радев, за превръщане на страната към Евразия чрез президентска република открита след поредност от обречени избори.

Think about it!

Любомир Канов, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР