Интересът към зодиите е от древни времена. Непрекъснато през времето

...
Интересът към зодиите е от древни времена. Непрекъснато през времето
Коментари Харесай

Кои цветове носят щастие и успех на зодия Овен?

Интересът към зодиите е от антични времена. Непрекъснато през времето се появяват нови асоциации сред зодиите и разнообразни житейски аспекти.

Зодиакалният знак към този момент се свързва с проявата на избрани психически признаци, събития, предсказания, обществени функции, цифри или цветове.

Астрологичните свързвания сред зодиите и избрани цветове не се основават на съответни научни доказателства и са най-вече алегорични. Въпреки това има избрани цветове, които се считат за късметлийски, или такива, носещи проспертитет на избрана зодия.

Такива асоциации са подбудени от към този момент открити специфики в държанието и характера на зодиакалните знации.

За зодия Овен е присъщ огънят в страстите и в метода на живот. Те са пламенни персони, преследващи своята упоритост и пристрастеност към живота.

Кои са цветовете, които носят благополучие и триумф на зодия Овен?

Червено и зодия Овен

Този огнен цвят неизбежно се свързва с бурния характер на зодия Овен. Червената цветова палитра е постоянно свързвана с силата, пристрастеността и интензивността на Овните. Този цвят може да им даде убеденост и сила да се оправят с провокациите. Червеното подхранва упоритостта и желанието на Овните да съумяват в персонален и професионален проект.

Оранжево и Овен

Оранжевото е различен топъл цвят, свързващ се с цветната същина на Овена. Оранжевият цвят е обвързван с творчеството, оптимизма и вдъхновението. Той може да помогне на Овните да изразят своята характерност и да се осмелят да следват своите цели.

Жълто

 Цветове за зодия Овен?

Жълтото е следващ топъл цвят в палитрата на Овен. Той е знак на яркостта, интелигентността и връзката. Този цвят може да насърчи Овните да показват своите хрумвания и да се ангажират в дейна обмяна на информация. Това ще им помогне да бъдат по-лесно видяни, повишавани или ценени от околните хора.

Златно за зодия Овен

Още един топъл цвят в палитрата на Овена е златистият. Златото е знак на благосъстояние, триумф и власт, които могат да бъдат мотивиращи за Овните, когато се стремят към достижения и ентусиазъм. Златистият цвят оказва помощ на тези представители да бъдат по-открити за предоставените им благоприятни условия и да бъдат по-решителни в постигането на своите цели.

Бяло носи триумф на Овен

Друг цвят, носещ триумф и благополучие на Овните, е бялото. Този цвят може да съставлява непорочност, чистосърдечност и нови инициативи за тези представители. Това може да бъде мотивиращ цвят за Овните, които търсят способи за себеусъвършенстване и надграждане на уменията.

Вижте още:

- Цветове за зодия Телец;

- Късметлийски цветове за зодия Рак.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР