Интересът към срещата на Зарков, Витанов и Владимиров се оказва

...
Интересът към срещата на Зарков, Витанов и Владимиров се оказва
Коментари Харесай

Трио млади социалисти решени да стигнат до всеки симпатизант на БСП

Интересът към срещата на Зарков, Витанов и Владимиров се оказва огромен - след първата покана на социалистите в Дупница, към тях заваляват обществени предложения от редови членове и организации – само че и от симпатизанти – включително и в обществените мрежи. Това предизвика Зарков да обещае:

„ Ще продължим със срещите в цялата страна, с цел да чуем и разберем какво мислят левите хора за протичащото се в България, какво чакат от Българска социалистическа партия като участник във властта и какво мислят за последните събития и изборни резултати на партията ".

Става ясно, че към техния тим ще има и нежни попълнения – едно от тях е ярка фигура в битката на Българска социалистическа партия за обективни условия на труд и обществена протекция.

Тримата социалисти са обнадеждени, че ще трансформират наклонността в Българска социалистическа партия и ще върнат разговора в партията. Конститират с малко горест, че към този миг е извънредно мъчно привличането на младежи и че партийният живот по места също е в застой. „ Трудно се преглъща и четвъртото място ", споделят още социалистите.

Критика и към тях има от редовите социалисти в срещата в Дупница, само че хората бързо схващат, че огромната цел на триото е не да разделя, а да събира - да покаже, че общ път има – и че единствено дружно социалистите могат да върнат силата, резултатите на партията и да я отворят към младежите.

„ Само след към 18 месеца ще се надигнем пред доста значими локални избори. Те ще бъдат основни за Българска социалистическа партия и сме подготвени за диалог. " – добави Зарков.

Как би трябвало да наподобява Българска социалистическа партия – идейно, персонално и организационно – на този въпрос ще търсят отговор младите социалисти в срещите си в страната. Те приканват всеки, който желае мнението му да бъде чуто, да не се колебае да се свърже с тях през обществените мрежи или посредством партийната си организация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР