Интересът към първия в света издръжлив смартфон BV9700 Pro, базиран

...
Интересът към първия в света издръжлив смартфон BV9700 Pro, базиран
Коментари Харесай

Новият Blackview BV9700 Pro само за един ден събра над $100 000 финансиране

Интересът към първия в света устойчив смарт телефон BV9700 Pro, основан на системата върху чипа Helio P70 с осем процесорни ядра, и отбрани от клас IP68/IP69K/MIL-STD-810G, е голям. Кампанията за груповото финансиране на мобилния телефон започва публично на 16-ти май тази година. За по-малко от един ден смарт телефонът има над 300 поддръжници и събра над $100 хиляди, което е доста повече от в началото поисканата сума в размер на $20 385. Коментарите и отзивите са позитивни и изпълнени с упования.

Особено значима за триумфа на акцията е противоположната връзка от страна на потребителите и поддръжниците, които със своите мнения и споделяния във Фейсбук, Instagram и Twitter, спомогнаха новият телефон да бъде в челната десетка на най-успешните планове. Ето за какво, компанията е приготвила изненада: 5-те най-активни поддръжници ще получат камерата за нощни фотоси гратис, а тези от 6-то до 10-то място ще получат безвъзмездна лента за ръка .

И още, с цел да благодари на потребителите за поддръжката, в случай че вложенията доближат $150 000, компанията ще подари на всеки покровител протектор за екрана на телефона, а в случай че сумата доближи $200 000, всички поддръжници ще получат по една безвъзмездна лента за ръка.

Ако желаете смарт телефон с голям и на процедура съвършен екран, и високо качество на направата, то BV9700 Pro е вашият избор, изключително като се има поради невисоката му цена. Това, което вашите другари биха харесали в него е външната инфрачервена камера и пулсомера. Това са забавни особености, които не се срещат постоянно на пазара. Сензорът за сърдечния темп може да проучва количеството О2 в кръвта, можете да видите до каква степен интензивни са физическите извършения и какъв брой калории сте изгорили. А инфрачервената камера може да снима при напълно слаба осветеност и дава опция за снимане на прелестните моменти даже и в цялостна мрачевина.

Смартфонът BV9700 Pro има дизайн вид „Трансформър“, с помощта на който наподобява доста добре. Производителят се е фокусирал и върху опциите на изкуствения разсъдък. Телефонът се базира на водещата за 2019 година SoC MTK P70, която обезпечава 13% по-висока продуктивност спрямо предходната P60. Но по едно и също време с това потреблението на електрическа сила е намаляла с 30%, а успеваемостта на охлаждането е нараснала с 20%. Ефективността на работата на изкуствения разсъдък е от 10 до 30% по-висока спрямо предходния чип P60, което значи, че P70 може да работи с по-сложни ИИ приложения.

Двойната задна камера е на Samsung и е с резолюция 16+8 МР, а резолюцията на предната камера е 16 МР. Предлага се помощта на изкуствен интелект, който обезпечава доста фини фрагменти. BV9700 Pro е оборудван с 5,84-инчов FHD+ екран, заемащ 81% от предния панел. Наличен е бърз скенер за пръстови отпечатъци, както и различаване на лицето. BV9700 Pro има мощна 4380 mAh батерия, осигуряваща доста дълга самостоятелна работа. Поставено е 10 W безжично зареждане, с което батерията бързо се зарежда.

Ако участвате в груповото финансиране на BV9700 Pro, можете да го закупите единствено за $299, като имайте поради, че останаха единствено 150 бройки при тази цена. Ако желаете да се възползвате от тази ниска цена, посетете страницата на плана в уеб страницата за потребителско финансиране Indiegogo.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР