Интересът към дългочаквания модел е огромен XC40 Recharge е първият

...
Интересът към дългочаквания модел е огромен XC40 Recharge е първият
Коментари Харесай

Изцяло електрическото Volvo XC40 Recharge пристигна у нас!

Интересът към дългочаквания модел е голям

XC40 Recharge е първият изцяло електромобил на Volvo cars. Компанията се ангажира да стане водач в бързо растящия пазар на премиум електрически коли и възнамерява да стане напълно електрически бранд до 2030 година.

XC40 Recharge e изцяло електрическа версия на най-продавания SUV автомобил на шведската марка и притежател на влиятелната премия Европейска кола на годината. Моделът се основава на авангардната платформа Compact Modular Architecture, основана през цялото време да бъде напълно електрическа.

Шведският премум SUV извън свети с характерен скандинавски дизайн и разпознаваема стойка. Модерен, грациозен и моден, XC40 Recharge е планиран за града и отвън него.
Интерорът е новаторски и функционален – с доста хитри и практични места за предпазване, без компромис във връзка с Volvo философията за дизайн. И защото компанията заема хуманна позиция във връзка с животните при създаване на електрическите си модели, XC40 Recharge ще се предлага без естествена кожа.

XC40 Recharge предлага изцяло електрически обсег от над 400 км. (по WLTP) с едно зареждане и мощ от 408 к.с. Задвижването се състои от двойни електрически мотори, един в предната и един в задната ос, задвижвани от 78kWh батерия, която може да бъде заредена до 80% за към 40 минути. Ще има и версия с мощ 231 к.с. и предно задвижване.

Новото електрическо Volvo се предлага с една от най-хубавите информационно-развлекателни системи на пазара, създадена взаимно с Гугъл и основана на операционната система Android. Тя дава на потребителите вградени приложения и услуги на Гугъл, като Гугъл Maps, Гугъл Assistant и Гугъл Play Store, както и актуализация по въздуха.

XC40 Recharge е първият напълно електрически стилен SUV, получил влиятелната оценка TOP SAFETY PICK PLUS (TSP+) от Американския осигурителен институт за сигурност на пътищата (IIHS). Наградата трансформира Volvo Cars в единственият авто производител, който реализира TSP+ за цялата си продуктова гама.

Цената започва от 98 800 лв. с Данък добавена стойност и включени 5 години гаранция, Door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ гратис регулярен сервиз и обикновено износващи се консумативи (като дискове, накладки, пера на чистачките).

Новата електрическа Volvo звезда ще се предлага с новаторски и гъвкави схеми на финансиране. Освен с познатите финансов и опетативен лизинг, автомобилът ще може да бъде финансиран и със относително нова за България форма на абонамент, който включва наем на автомобила, сервиз, зимни гуми, Гражданско отделение и други детайли, съгласно желанията на клиентите. Лизингът се обезпечава от Мото-Пфое Лизинг.

Най-нетърпеливите фенове на чистата подвижност, изтънчен скадинавски дизайн и улитимативна сигурност към този момент могат да се насладят на визията и да тестват качествата на XC40 Recharge в шоурума на шведската марка в София. Отзивите са изключителни, първите контракти - факт, а алокациите за 2022 година са лимитирани.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР