Интерактивни реклами, виртуални концертни зали и холограми - това са

...
Интерактивни реклами, виртуални концертни зали и холограми - това са
Коментари Харесай

Изложение на свръхтехнологиите в Токио

Интерактивни реклами, виртуални концертни зали и холограми - това са единствено дребна част от свръхтехнологиите, които вършат своя дебют на тазгодишното издаение на токийското ревю " Контент ". Специализираното експо е едно от най-престижните за произвеждане, дистрибуция и реклама на наличие. Всяка година то притегля десетки хиляди гости.

Вижте детайлностите от Димитър Баларев.


Заемете позиции! На старта! Давай! Триизмерен бегач посреща на входа посетителите на ревюто на последно потомство технологии в Токио. Копресионните графики на холограмите са създадени дотам, че вършат облиците съвсем действителни.

Седем профилирани бранша на ревюто показват най-новите разработки в софтуерния бранш.
Кенжи Кавада - управител на софтуерна компания: Холограмите имат не малко приложения в търговията. Например могат да се употребяват у дома за интернет извършване на покупки. Докато преглеждат продуктите, потребителите могат да ги видят в по-големи елементи.
Друга софтуерна компания демонстрира своя екран, който разрешава да бъдат прожектирани картини посредством светлини лъчи минаващи през съвсем незабележим пушек. Според производителите, това е един от най-стабилните въздушни екрани.
Джун Табата - клиент: Наистина съм сюрпризиран. Не съм подозирал, че сходна технология съществува, до момента в който не пристигнах.
Третата част от експото показва всичко обвързвано с виртуалната действителност. Подиумът, на който японската танцьорка показва обичайни танци, е осветлен с безбройно доста лед светлини. Представлението може да се бъде следи и от разстояние благодарение на очила за виртуална действителност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР