Интер продължава да изпитва огромни затруднения в Серия А след

...
Интер продължава да изпитва огромни затруднения в Серия А след
Коментари Харесай

КОШМАР БЕЗ КРАЙ! Интер се издъни и срещу Салернитана

Интер продължава да изпитва големи усложнения в Серия А откакто приключи 1:1 при гостуването си на закъсалия Салернитана. " Нерадзурите " нямат победа в Калчото към този момент над един месец и възможностите им за класиране в топ 4 стават все по-колебливи.

“Нерадзурите ” стартираха срещата на доста високо движение и бързо започнаха да основават положения. Те поведоха още в шестата минута. Аслани, който бе получил късмет за изява в халфовата линия, прати топката напред към Лукаку. Белгиецът отклони с глава към Кореа, който не съумя да играе с топката, само че тя стигна до Госенс, който откри резултата.

Малко след гола Лукаку можеше да удвои задатъка на гостите. Той получи подаване от Кореа и стреля по диагонала, а топката мина на сантиметри от дясната греда на Очоа. В 13-ата минута Аслани изведе превъзходно Гонсенс. Германецът опита да откри Лукаку, само че подаването не бе тъкмо.

Тимът на Симоне Индзаги доминираше, само че за следващ път не се възползваше от това и преимуществото му не водеше до голове. След малко по-добър интервал за домакините се стигна до удар на Лукаку, който не затрудни изключително Очоа. Центриране на Госенс пък бе засечено от Кореа. Вратарят отново се оправи, а бе вдигнат и флага за засада. Малко преди почивката Интер бе доста покрай втори гол. Удар с глава на Лукаку от дребното наказателно поле прати топката в земята, а Очоа мазета с крайници пред голлинията.

Началото на втората част бе мощно за “нерадзурите ” и в 49-ата минута Николо Барела можеше да удвои задатъка им. Той получи топката от Кореа и стреля от границата на наказателното поле, а топката се удари в гредата. След почивката обаче Салернитана играеше повече с топката. Центриране на Кандрева потегли рисково към вратата и Онана трябваше да се намесва.

Очоа пък се оправи с удар с глава на Дъмфрис в 64-ата минута. Секунди по-късно след нов ъглов удар за " нерадзурите " Лукуку по някакво знамение не уцели вратата от един метър. Той отклони топката с глава и я прати в горната греда, а по-късно Очоа направи фантастично избавяне и съумя да отрази удара с глава на Де Фрай.

Пропуските на гостите можеше да бъдат осъдени в 71-ата минута. Влезлият на почивката Булайе Диа нацели горната греда, откакто засече от въздуха подаване на Кандрева. Следващата отлична опция още веднъж бе за Интер. Лаутаро Мартинес, който влезе като запаса, бе изведен самичък против вратаря от Лукаку. Аржентинецът обаче приключи офанзивата с доста слаб удар и не затрудни Очоа. Стражът се оправи и с удар на Лукаку в 84-ата минута.В 90-та минута обаче опит за центриране на Кандрева закупи странна парабола и излъга Онана, който позволи топката да влети в горния му десен ъгъл за 1:1!
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР