Интер приветства с отворени обятия Ромелу Лукаку от Челси през

...
Интер приветства с отворени обятия Ромелу Лукаку от Челси през
Коментари Харесай

Интер може да се откаже от Лукаку

Интер приветства с отворени прегръдки Ромелу Лукаку от Челси през лятото, само че травмите му ограничиха изявите му на терена до единствено 249 минути в Серия А. 29-годишният нападател се завърна при „ нерадзурите “ след договорка за наем до края на сезона на стойност 8 милиона евро.

Той се надяваше да преоткрие формата си за идното Световно състезание. Белгиецът стартира сезона добре, откакто вкара гол и даде асистенция в първите си два мама, само че по-късно се контузи в края на август.

Според „ Гадзета дело Спорт “ в Интер считат, че са поели голям риск с Лукаку, който досега не си коства. „ Нерадзурите “ му заплащат заплата в размер на 8,5 милиона евро. В Италия пресмятат, че той коства на клуба по 46 875 евро на минута.

Интер към момента има вяра в Лукаку и към този момент не счита да скапва съглашението с Челси. Двете страни имат спогодба за нов едногодишен заем, само че в случай че физическото положение на Ромелу не се усъвършенства, на „ Джузепе Меаца “ може да премислят.

Лукаку се завърна в игра предходната седмица против Виктория Пилзен в Шампионската лига, когато се включи за последните 7 минути и даже означи попадение. Той записа и 22 минути против Сампдория в шампионата, само че получи нова травма. Това е и повода старши треньорът на Интер Симоне Индзаги да не може да разчита ва него за дербито с Ювентус в Торино тази неделя.    

La prima pagina della Gazzetta di oggi:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР