Интер направи първата си грешка през новия сезон в Серия

...
Интер направи първата си грешка през новия сезон в Серия
Коментари Харесай

Грешка на шампионите в Серия "А"

" Интер " направи първата си неточност през новия сезон в Серия " А ". Първенците от предишния сезон приключиха 2:2 като посетители на " Сампдория ".

С взор към мача от Шампионската лига против " Реал " Мадрид, Симоне Индзаги направи промени в състава. Федерико Димарко стартира като титуляр, заменяйки Алесандро Бастони, получил контузия. Именно крайният защитник Димарко се разписа по хубав метод в 18-та минута. Отговорът на " Сампдория " пристигна след ъглов удар, при който безпорядък в подредбата на гостите докара до изстрел на Мая Йошида. Топката се отклони от Един Джеко и връхлетя във вратата на Самир Ханданович.

Снимка: Reuters

" Интер " въпреки всичко още веднъж поведе в резултата в 43-та минута, когато Лаутаро Мартинес на празна врата не срещна компликации с реализирането, а отличен пробив в офанзивата направи Николо Барела. В началото на втората част десният краен бранител на " Сампдория " Бережински асистира на сътрудника си от другия фланг Томазо Ауджело, който от воле матира Ханданович.

Проблемите за Индзаги набъбнаха с контузията на присъединилия се като запаса Стефано Сенси. При опит за обстрелване на вратата, халфът пострада и е под сериозен въпрос за семейството на " Реал " през седмицата.

Снимка: Reuters

Мачът с гранда от Испания може да гледате директно по RING от 22:00 ч. в сряда (15 септември).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР