Интензивен трафик в навечерието на серията празнични дни. Ремонти и

...
Интензивен трафик в навечерието на серията празнични дни. Ремонти и
Коментари Харесай

Започна голямото пътуване за празниците

Интензивен трафик в навечерието на серията празнични дни. Ремонти и стеснения на пътните сектори чакат водачите на доста места по основните пътни артерии на страната. Ето за какво пътуването за празниците този път може да отнеме повече време.

Над 630 екипа на " Пътна полиция " на денонощие са разпределени да наблюдават за нарушавания на пътя по празничните дни. За задачата са обезпечени 230 камери за скорост и над 800 механически средства за премерване на алкохол и опиати.

Най-много екипи на " Пътна полиция " наблюдават трафика през днешния ден от 14 до 21 часа, на следващия ден - от 9 до 12 часа и в понеделник – от 14 до 21 часа. Патрули по най-натоварените трасета и в огромните градове ще дежурят непрекъснато.

" Апелирам към всички участници в придвижването да не не помнят, че не са сами на пътя. Да мислят освен за своя живот, само че и за живота на другите. Още повече, че Великден е фамилен празник и цели фамилии пътуват, а всички желаеме да стигнем живи и здрави ", прикани гл. контрольор Мария Ботева от " Пътна полиция ", заяви бНТ.

Ограничения в придвижването ще има към огромните храмове в страната в събота вечер и в неделя, тъй че ще бъде обезпечено преимущество за пешеходците. Затова от " Пътна полиция " приканват водачите да сформират авансово проект за маршрута, който ще употребяват.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР