Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата с Румъния и със Сърбия

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз по границата с Румъния и със Сърбия, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция ". Информацията е настояща към 18:00 часа.

По границата с Румъния трафикът е натоварен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Кардам ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово " на излаз за товарни коли.

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " на излаз за товарни коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Трафикът е естествен на всички гранични пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границата с Република Северна Македония и Република Турция трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР