Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход от България

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход от България
Коментари Харесай

Интензивен трафик за товарни автомобили на „Кулата“

Интензивен е трафикът за товарни коли на излаз от България на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Кулата “. Това оповестява Министерство на вътрешните работи на своя уебсайт.

През взаимните гранични пунктове с Гърция - „ Златоград “/„ Термес “ и „ Ивайловград “/„ Кипринос “ могат да минават единствено леки коли и микробуси, напомнят от Министерство на вътрешните работи. 

На границата с Румъния трафикът е натоварен на излаз от България за товарни коли на граничните пунктове „ Видин “, „ Никопол “, „ Кардам “ и „ Дуранкулак “. Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на две от трасетата на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ при влизане в България.

Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация, осведомят от полицията. Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / " Липница “ и „ Крушари " / " Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

Поради строително-монтажни действия в зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването, което може да удължи времето за прекосяване.

Трафикът е естествен на всички гранични пунктове със Сърбия, Република Северна Македония и Турция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР