Интензивен е трафикът за тежкотоварни автомобили на изход на някои

...
Интензивен е трафикът за тежкотоварни автомобили на изход на някои
Коментари Харесай

Интензивен трафик за тежкотоварни автомобили на изход на някои от граничните пунктове в страната

Интензивен е трафикът за тежкотоварни коли на излаз на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) в страната, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На излаз към Румъния трафикът е натоварен на пунктовете „ Видин “, „ Оряхово “, „ Никопол “ и „ Кардам “, към Гърция – на „ Кулата “, а към Турция – на „ Капитан Андреево “. 

Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация. Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / „ Липница “ и „ Крушари " / „ Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

На пунктовете за влизане в Гърция „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Нормален е трафикът на пунктовете с Република Северна Македония, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР