Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния,

...
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния,
Коментари Харесай

Натоварен трафик по граничните ни пунктове

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция за товарни коли, оповестиха от Главната дирекция „ Гранична полиция “ на уеб страницата си. Информацията за придвижването по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на гранично контролно -пропускателните пунктове (ГКПП) „ Кардам “, „ Видин “, „ Оряхово “ и „ Никопол “ на излаз за товарни коли. Фериботът по линията Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Свищов “ - Зимнич е прекратил работа заради щета, прецизира Darik news.

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ на излаз за товарни коли. На пункта се правят строително-монтажни действия във връзка за реорганизация и рационализация. Това постанова краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на движе-нието на преминаващите транспортни средства.

На границата с Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ на излаз за товарни коли.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР