Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) Видин и

...
Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) Видин и
Коментари Харесай

Интензивен трафик днес на ГКПП Видин и още два за товарни автомобили

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) " Видин " и " Кардам " (на границата с Румъния) и на  ГКПП " Капитан Андреево " (на границата с Турция) на излаз за товарни коли, оповестиха от Главна дирекция " Гранична полиция " на уеб страницата си. Данните съм към 6.00 часа тази заран. 
На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Затруднено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “/ „ Промахон “ заради въведената от гръцките управляващи краткотрайна организация за поетапно ограничение на придвижването на товарни коли в двете направления. Извършва се ремонт на развалени сектори от пътните ленти за камиони и от време на време те минават единствено през една лента на вход и една на излаз. Ремонтните действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Промахон “ ще продължат до 16.04.2024 година През граничните пунктове   " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата със Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През почивните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
Нормален е и трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Северна Македония.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР