Интелигентността или я имаш, или я нямаш. Просто защото се

...
Интелигентността или я имаш, или я нямаш. Просто защото се
Коментари Харесай

5 неща, които правят всички интелигентни хора

Интелигентността или я имаш, или я нямаш. Просто тъй като се раждаш с нея. Интелигентността може да бъде наследена, само че може да бъде и добита. Средата - приятелите, медиите, също въздействат. Но каквито и да са особеностите, има някои неща, които сплотяват интелигентните хора по целия свят, те ги демонстрират и това ги отличава. Каналът във vbox7  демонстрира кои са те:

1. Вълнуват се единствено от своите каузи

Да обсъждаш другите и да съдиш дейностите им е нещо, от което интелигентните хора стоят настрана. Те даже не се интересуват от това какво се случва в живота на другите. Дори съгласно изследване интелигентните хора са най-щастливи, когато са сами.
               

A post shared by (@hustletouch) on Aug 28, 2019 at 11:19am PDT

2. Имат ужасно възприятие за комизъм и се майтапят

Човек, който съумява да обърне всичко на смешка, сигурно е измежду вашите интелигентни познати. Изискват се в действителност изобретателни умения за това, а в случай че ви е нужно удостоверение, единствено ви споделяме, че известният комедиант Конан О'Браян има IQ от 160.
               

A post shared by (@jross286) on Sep 3, 2019 at 4:46am PDT



3. Говорят си сами


Знаете ли, че гениалният академик Алберт Айнщайн си е приказвал самичък на себе си? Проучване е потвърдило, че хората, които си приказват сами, са по-интелигентни от " тихите " хора. 
               

A post shared by (@hustletouch) on Jun 9, 2019 at 3:01am PDT

4. Често слушат музика

Всички слушаме музика, само че ще познаете интелигентните хора в офиса по това, че постоянно са със слушалки. Това най-често е музика без вокални осъществявания.-->
               

A post shared by (@hustletouch) on May 23, 2019 at 7:06am PDT

5. Признават грешките си

Според Джеф Безос най-сигурният знак за просветеност е признаването на грешките, с което хем ги одобряваме, хем се учим от тях.
               

A post shared by (@hustletouch) on May 1, 2019 at 6:08am PDT

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР