Интелигентността е една от най-трудните за измерване величини. И докато

...
Интелигентността е една от най-трудните за измерване величини. И докато
Коментари Харесай

Ето кои са най-умните и интелектуално развити зодии

Интелигентността е една от най-трудните за премерване величини. И до момента в който неотдавна IQ беше считан за неопровергаем индикатор, истината е, че способността да решаваш нереални проблеми въобще не те прави супер интелигентен.

Овен

Самочувствието е силата на Овена, която му оказва помощ  да реализира всички цели. Освен това той заразява и другите с тази убеденост. Друго преимущество на този знак е, че той не губи време за безсмислени неща, а работи целеустремено.

Телец

Телецът знае по какъв начин да възнамерява и чудесно знае какво желае, което значи, че ще направи всичко допустимо, с цел да го получи. А Телецът е непрекъснат и твърдоглав.  

Близнаци

Това е един от най-интересните знаци и неговата просветеност може да се характеризира като отзивчива, умствена и словесна. Интелигентността им се крие в способността им както да натрупват информация, по този начин и да я предават вярно на другите.

Рак

Водната буря дава на Рака превъзходно въображение, фотографска памет и мощна вътрешен глас. Интелигентният му вид е прочувствен и съчувствен.

Лъв

Желанието за характерност е интелектуалният капацитет на Лъва. Когато желае да се открои, става прочувствен, изобретателен и доста експресивен. Лъвът има невероятна мощ и харизма, което е това, което притегля хората към него.
 Чувство за комизъм и обич към котките - косвени признаци за висока просветеност Чувство за комизъм и обич към котките - косвени признаци за висока просветеност
Знаете ли, че косвените признаци демонстрират съществуването на висока просветеност у индивида? Е, кой би си помислил, че това може да е обич к...

Дева

Девата има невероятни и даже неповторими организационни и аналитични умения. Този знак знае по какъв начин да възнамерява брилянтно и по-късно да се увери, че тези проекти се извършват прецизно. Има изумително разумно мислене, което й разрешава да взема решение майсторски проблеми и даже най-безнадеждните обстановки.

Везни

Интелигентността им се крие в способността вярно да „ усвояват “ и обработват информация, както и да избират способ на деяние при разнообразни условия.

Скорпион
 6 навика, присъщи единствено на интелигентните хора 6 навика, присъщи единствено на интелигентните хора
Тези няколко навика са присъщи единствено на хората с доста висок разсъдък. Ето кои са те и за какво са толкоз определящи за това дали сме по-ум...

Интелигентността на Скорпиона е доста сходна на тази на Везните. Винаги деликатно учи и следи обстановката без никакви предубеждения и ценностни преценки.

Стрелец

Стрелецът постоянно желае да удря със стрелата си допустимо най-високо и по-далеч. Интересува се от метафизичен, религиозни и езотерични познания, благодарение на които копнее да стигне до истината. Стрелецът също се характеризира с любознание, възторг и откровен интерес към всичко.

Козирог

Мениджърски гений плюс опит е в основата на интелектуалния капацитет на Козирога. Той сигурно знае, че следвайки избран път благодарение на неизменност и почитание към управляващите, той несъмнено ще получи това, което желае. Това е един от знаците с просветеност, учредена на мъдрост, зрялост, опит и насъбрани познания.
 9 научно потвърдени признака, че сте доста интелигентни 9 научно потвърдени признака, че сте доста интелигентни
Съществуват доста известни схващания за интелигентността на хората: не се предават, имат съвършена памет, не употребяват нецензурни думи...

Водолей

Водолеят се ръководи от Уран, истинска, невероятна и в някои връзки даже разрушителна планетарна мощ. Този знак е изцяло самостоятелен в своето мислене, оценки и разсъждения и знае по какъв начин да мисли изцяло отвън кутията, като че ли изпреварва времето си. Водолеите са самотници, които не следват тълпата и желаят сами да трансформират света.

Риби

Водната буря е наградила този знак с изключителна вътрешен глас и дарба за креативно самоизразяване, само че също по този начин и мечтателност и бягство от действителността в света на фантазиите и фантазиите. Рибите имат съпричастност и сензитивност към страстите - и тези качества ги предизвикват да развиват артистични пристрастености и гении.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР