Интелигентните продукти на DiaVita® за здраве и красота от ново

...
Интелигентните продукти на DiaVita® за здраве и красота от ново
Коментари Харесай

Технология, базирана на ефективността

Интелигентните артикули на DiaVita® за здраве и хубост от ново потомство са основани по лични формули, които дават отговор на всички стандарти на Здравната асоциация.

Съчетание от смарт артикули за вътрешна и натурална козметика за външна хубост е това, което стои в основата на нашата идеология. Така да вземем за пример топ продуктът на компанията – протеиновият коктейл Vita Energy® оказва помощ освен да се придържате към потребно хранене, само че и напълно да придвижите метода си на живот на едно ново равнище, което е освен здравословно, само че и дава отговор на всички условия на актуалния живот. В допълнение към Vita Energy, новите мултифункционални детоксикиращи и мултивитаминни комплекси Purity и Vita ще изчистят организъма от натрупалите се отрови и шлаки, ще предпазят и детоксикират черния дроб и ще снабдят тялото с всички нужни витамини и минерали.

Разработването на здравословна храна заслужава особено внимание, защото съставлява обособена част от актуалните оферти за възстановяване действието на системите на тялото.
Здравата храносмилателна система, детоксикацията, стабилизирането на равнището на захарта и холестерола и  насищането с висококачествени суроватъчни протеини спомагат за закъснение на процеса на стареене и дават на тялото прецизно уравновесено и належащо за съвършената функционалност количество въглехидрати, мазнини, фибри, аминокиселини и други потребни субстанции.
.DiaVita® предлага артикули с впечатляващо всеобхватни здравословни свойства.Подходът включва деликатен избор на висококачествени био съставки от целия свят.Прилагаме най-новите био технологии, съчетани с главните научни достижения.Смарт артикули за интелигентни хора – предлагаме био артикули за повсеместен уелнес и естествена хубост.Създавайки артикули, които значително усъвършенстват Вашето здраве и жизнеспособност, ние сме с взор, насочен в бъдещето - стремим се да се възползваме оптимално от най-хубавото, обещано ни от природата.Компанията подсигурява прецизно съблюдаване на стандартите за проучване и цялостен надзор върху резултатите.Комбинираме голям проучвателен опит, международни научни достижения, нововъведения и съвършено подбрани органични съставки. Продуктите се основават по лични формули на компанията в лабораториите в Лондон, Англия и се създават в квалитетни сертифицирани предприятия в Европейския съюз.Ние сме ориентирани към създаването на интелигентни и новаторски решения за здраве и хубост и към основаването на новаторски бизнес принадлежности за тяхното предложение.
Мисията ни е елементарна и благородна – ние се стараем да подкрепяме здравето и да покачваме качеството на живот на хората по целия свят.Поели сме уговорката да сътворяваме интелигентно основани „ смарт “ артикули, които съчетават най-хубавото от науката и природата.

DiaVita обезпечава най-хубавото в най-разнообразни области от живота на хората. От най-хубавата храна и хранителни добавки до натурални козметични средства, ние ви даваме това, което е нужно за здравословния живот на Вас и Вашето семейство.  
Основни фактиПодходът на марката включва деликатни избор на висококачествени биосъставки. Прилагаме най-новите биотехнологии, съчетани с главните научни достижения.Смарт артикули за интелигентни хора – предлагаме биопродукти за повсеместен уелнес и естествена хубост.Създавайки артикули, които значително усъвършенстват Вашето здраве и жизнеспособност, ние сме с взор насочен в бъдещето - стремим се да се възползваме оптимално от най-хубавото, обещано ни от природатаНие подсигуряваме прецизно съблюдаване стандартите за проучване и цялостен надзор на резултатите. Продуктите ни са създадени в Европа и се популяризират по целия свят непосредствено до вас. Ние предлагаме висококачествени артикули, доставяме тялото Ви с хранителни субстанции ежедневно и предоставяме потвърдени, ефикасни решения, когато се нуждаете от грижи за вашата кожа.Всички артикули на DiaVita® са:
Без изкуствени консерванти - това са 100% натурални продукти;Без ГМО - употребяват се единствено негенетично модифицирани съставки;Без глутен - продуктите дават отговор на условията за безглутенова диета;Без алергени - не съдържат алергени;Препоръчва се за спортисти - bормулите не съдържат неразрешени от WADA съставки;Имат документ за сигурност на храните FSSC 22000 - индустриалните предприятия са сертифицирани по HACCP. всички артикули са създадени в Eвропейския съюз и прецизно дават отговор на интернационалните стандарти за качество, настоящи в ЕС;Без захар и изкуствени подсладители, аромати и оцветители;Използват се единствено безвредни опаковки, свободни от рискови отрови.
Продуктите на DiaVita® може да купите по време на нашия цветен пролетен базар, който ще се организира на 18 май в Rainbow Plaza (София, ул. " Атанас Дуков " 29, до болница " Токуда " )

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР