Интелектът се проявява под различни форми. Независимо дали сте технически

...
Интелектът се проявява под различни форми. Независимо дали сте технически
Коментари Харесай

Кои са най-интелектуалните знаци на зодиака

Интелектът се демонстрира под разнообразни форми. Независимо дали сте механически грамотни, тактични или сте склонни да обмисляте всеки проблем до край, мозъкът на всеки има своите мощни страни. Индивидуалното духовитост и интелектуално омагьосване на всеки зодиакален знак е отражение на това, че е всестранно развъртян и прочувствено образован.

Макар че всеки има своя лична марка талантливост, има няколко умници, които бихте желали да са на ваша страна по време на спор. Ако постоянно сте забили нос в книга или молив в неделната кръстословица, това евентуално е по този начин, тъй като сте един от най-интелектуалните зодиакални знаци.

Когато определяте интелектуалната си изисканост въз основа на наталната си карта , погледнете разположението на Слънцето, Меркурий и Юпитер. Слънцето е тази част от вас, към която се стремите или вашата идеална персона. Юпитер е виновен за разширението ви като персона, а Меркурий е този, който демонстрира по какъв начин приемате и преработвате информацията.

Например, в случай че вашият знак Меркурий е ситуиран в девети дом, който ръководи философията и ученето, може би ще ви е по-лесно да обясните на приятелите си какво значи нещо да е "кафкианско " . Така че разгледайте хубаво наталната си карта за всички свързани домове и знаци.

(Тях можете да пресметнете в някой от множеството калкулатори, налични онлайн., в случай че желаете, и по-късно се върнете към публикацията.)

След като имате информацията, която смятате за необхдима, продължете в галерията, с цел да научите дали вашият е един от най-интелектуалните зодиакални знаци:
 4-те най-интелектуални знаци на зодиака  4-те най-интелектуални знаци на зодиака  4-те най-интелектуални знаци на зодиака  4-те най-интелектуални знаци на зодиака
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР