Интелектът понякога върви ръка за ръка с качества, които мнозина

...
Интелектът понякога върви ръка за ръка с качества, които мнозина
Коментари Харесай

6 лоши черти на интелигентните хора

Интелектът от време на време върви ръка за ръка с качества, които мнозина биха определили като негативни. В този материал обръщаме внимание точно на неприятните черти на интелигентните хора.

Закъсненията

Забелязали ли сте, че множеството от хората с висок разсъдък закъсняват? Според някои експерти по-голямата част от хората, които не идват в точния момент, са оптимисти и в действителност нямат визия за времето. Тези хора имат вяра, че за един час могат да отидат на фитнес, да вземат детето от учебно заведение, да напазаруват. Това обаче колкото и да е немислимо в очите на множеството хора, приказва за умните хубави неща, а точно - те имат вяра в положителния излаз на всяка обстановка и не стопират да се надяват.
свързани новини8247на 17.07.20214069на 04.03.2014
Дъвките

Дъвченето на дъвка може и да е нездравословен табиет съгласно някои хора, само че в действителност експерти го предлагат като метод за повишение на концентрацията и настроението и понижаване на хормона на напрежението. Именно по тази причина постоянно дъвчат дъвки, с цел да са по-продуктивни в работата си.

Хаосът

Това е може би най-разпространената истина за хората с висок разсъдък - те нормално са разхвърляни, само че пък се оправят прелестно в хаоса, който основават. Предполага се, че на подсъзнателно равнище те не виждат нужда да губят време в оправяне на нещо, което отново ще се скапе.

Отлагането

Да улучиш точния миг за каквото и да било не е лесна задача. Някои обаче го могат, тъй като имат по-висок коефициент на просветеност, умеят да виждат в бъдещето и да вършат прогнози. Така че не съдете постоянно прекомерно строго хората, за които ви се коства, че постепенно взимат решения. Умните от тях просто чакат точния миг.

Спят прекалено много

Някой ще каже “Проспа си живота”. Не, към този момент има доста проучвания, съгласно които умните хора спят доста повече от другите, тъй като са дейни през нощта. Те могат да прекарат цели нощи в проучване на някакъв проблем или просто в трупане на познания.

Спорят доста

Не, тук не приказваме за налагане на мнение върху другите, а за същински, градивен спор. Хората с висок коефициент на просветеност няма да вземат участие в някаква несъществена полемика, за тях разногласието е късмет да научат нещо и да погледнат на дадена обстановка от друг ъгъл. Така че не се съмнявайте - един интелигентен човек постоянно ще желае да поспори.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР