Институцията обогатява и с допълнителни функционалности приложението си, за да

...
Институцията обогатява и с допълнителни функционалности приложението си, за да
Коментари Харесай

Мобилният портфейл ONE wallet на Пощенска банка вече е достъпен за всички


Институцията обогатява и с спомагателни функционалности приложението си, с цел да подсигурява чудесно прекарване на клиентите

Пощенска банка уголемява кръга на ползвателите на своя мобилен портфейл ONE wallet by Postbank, като прави налично приложението и за консуматори, които не са клиенти на банката. ONE wallet е модерният отговор на динамичните потребности на потребителите през днешния ден, като им дава услуга с фокус върху удобството, сигурността и отличен надзор за безконтактни картови разплащания и парични преводи през телефон. На всеки регистриран за услугата ползвател се издава безвъзмездна цифрова карта към сметка за електронни пари, с която може да прави безконтактни разплащания на ПОС терминали, да пазари в интернет, да подрежда парични преводи и да се възползва от още доста улеснения, които ONE wallet дава на своите ползватели.

Приложението дава опция за осъществяването на бързи, безвъзмездни преводи към други консуматори на ONE wallet, единствено по мобилен номер на получателя, като в допълнение улеснение е опцията за търсене по име всред телефонните контакти на ползвателя. Също по този начин потребителите могат да правят преводи в лв. към сметки на Пощенска банка или други снабдители на платежни услуги в България по посочен IBAN. За ползватели – регистрирани клиенти на банката, приложението дава опция и за осъществяване на преводи към лични карти или карти на трето лице, издадени от Пощенска банка, по номер на картата. Обогатените функционалности дават опция за основаване и опазване на лист с доверени получатели, което ще разреши потребителите бързо и елементарно да изпращат към тях преводи без в допълнение потвърждeние.

Дигиталният портфейл дава на клиентите опция за ефикасен надзор на записаните в него карти, като им разрешава освен да блокират и разблокират своите карти, когато решат, само че и да трансформират техните предели, да лимитират региона на потребление на карата, както и да вършат разнообразни настройки по каналите (ПОС, Интернет и АТМ), като позволяват или лимитират потреблението на платежните си принадлежности.

Обогатената версия на новаторското приложение предлага спомагателна опция цифровата карта да бъде захранена от карта, издадена от друга институция в страната, а за оптимално улеснение – данните на картата могат да бъдат непокътнати за последващо зареждане. ONE wallet надгражда потребителското прекарване като прибавя опцията за „ push “ вести, посредством които потребителите да бъдат осведомени и за придвижванията по своите сметки. Актуална е и опцията за персонализирана класификация на картите, налични в приложението. Потребителите имат опция да употребяват ONE wallet във всички търговски обекти в страната и в чужбина, в които е разполагаем безконтактен ПОС терминал, а в допълнение на преимуществата на приложението е опцията за прибавяне на карти за преданост, без нуждата от наличието на физическите им пластики.

„ Динамичното развиване на финансовите и софтуерни нововъведения в портфолиото от артикули и услуги на Пощенска банка е напълно с фокус върху потребителя и неговото оптимално улеснение. С новаторския ни цифров портфейл, който лансирахме предходната година и чиито характерности непрекъснато надграждаме, се стремим да отговаряме на новите потребности на нашите клиенти, с цел да им осигурим в действителност качествено преживяване. За този интервал освен допълнихме с нови функционалности мобилната апликация, само че създадохме опция тя да бъде налична както за наши клиенти, по този начин и за консуматори, които имат карта, издадена от друга банка в страната и настоящо не употребяват наши артикули и услуги, само че избират цифровите способи на разплащане и мощно правят оценка преимуществата, които получават с тях. Нашата цел е да осигуряваме персонализирани решения съгласно упованията и потребностите на потребителите “, разясняват от Пощенска банка.

ONE wallet е наличен за консуматори на смарт телефони с операционни системи Android 6+ и iOS 11+, налична и задействана NFC функционалност. При устройства с операционна система Android безконтактните разплащания се правят през самото приложение, конфигурирано на съответното устройство, а при операционна система iOS, заплащанията се правят през функционалността Wallet (Apple Pay) на iPhone. Приложението е налично за събаряне в Гугъл Play, App store, а към този момент и в Huawei App Gallery.

Пощенска банка предлага съвременни банкови артикули и услуги, които дават добавена стойност на клиентите. Те са част от дълготрайната ѝ тактика за развиване на цифрови решения и новаторски канали на банкиране за улеснение на потребителите. Повече информация за мобилния портфейл ONE wallet by Postbank, всичките му функционалности, както и условията към мобилните устройства за инсталирането му, може да бъде открита на адрес, във всеки клон на банката в страната или на къс номер *7224.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР