Институциите са на път да те накарат да смяташ, че

...
Институциите са на път да те накарат да смяташ, че
Коментари Харесай

Цачева и В. Радев – от глупав по-глупав! Или как се ИЗДЪНИХА „рожбите“ на Борисов покрай 72-годишния дядо-беглец!

Институциите са на път да те накарат да смяташ, че са избирани по… тъпотия (пишат консуматори в мрежата).

Причината – „ хвалбата “ на Министерство на вътрешните работи, че хванали…. След 3 години избягал пандизчия. Обърнете внимание – 72-годишен дядо, който е болен.

По-рано медията ни писа, че софиянецът, който е бил разгласен за търсене след бягството, е открит в бившето Трудово-кооперативно земеделско стопанство на град Долна баня. Мъжът е наказан за ликвидиране в Холандия и е трансфериран в наш затвор, откъдето е избягал преди три години.

В края на работния ден, да не останат и те без присъединяване, от ПР отдела на Цецка Цачева пускат информация до медиите:

По мотив питане от медиите по отношение на информация, че служители на реда от РПУ-Костенец са задържали 72-годишен мъж, избягал от пандиза през 2015 година, Пресцентърът на Министерството на правораздаването прави следното конкретизиране: Лицето, хванато от органите на реда на 6 юли т.г. в Костенец, е било в спиране на наказването отнемане от независимост за период от три месеца – от 21.10.2014 година до 21.01.2015 година, след което не се е завърнал назад в пандиза. Основанието за спирането на осъществяването, което се разпорежда от окръжния прокурор по местоизтърпяване на присъдата, е за тежко заболяване на наказания. Към днешна дата лицето е приведено за доизтърпяване на присъдата в затвора-София. “

И в този момент – да се смееш ли, да плачеш ли? Що за система, що за ръководство? Първо Радев се хвали за неуместен случай, че след няколко си години - хванали дядото дезертьор, а в този момент и Цачева, с цел да покаже интензивност, си признава, че не са си свършили работата. Поредният, който „ изигра “ и системата и страната – 72-годипният дядо палач, болният от ТКЗС-то на Долна баня.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР