Институтът за глобална промяна консултира близо 40 правителстваПриходи от 140

...
Институтът за глобална промяна консултира близо 40 правителстваПриходи от 140
Коментари Харесай

След Украйна и Louis Vuitton Тони Блеър ще ни консултира за службите 

Институтът за световна смяна съветва близо 40 държавни управления
Приходи от 140 млн. $

Тони Блеър и неговият Институт за световна смяна ще бъдат покровители за българските цели, оповестиха от държавната пресслужба след среща в Давос сред ротационния министрър-председател Николай Денков и някогашния английски министър председател. Институтът “Тони Блеър ” за световна смяна има експертиза да съветва страната ни във връзка с битката с корупцията, специфичните служби, въвеждането на изкуствения разсъдък в ръководството на страната и работата с жителите, се споделя в информацията на държавното управление и се показва, че Тони Блеър работи интензивно и с Украйна, като подкрепя промените в институциите на страната.

Бившият британски министър председател съветваше стилния колос Louis Vuitton, както и американската банка JP Morgan, а в изявленията е посочвал, че Институтът за световна смяна съветва над 40 страни.

В края на предходната година Financial Times разгласи, че приходите на мозъчния концерн на Тони Блеър доближават 140 млн. $, защото от ден на ден държавни управления заплащат за препоръки. Институтът работи в Африка, Близкия изток, Югоизточна Азия, Северна и Южна Америка, както и по планове в OAE и в Източна Европа, а измежду 16-те африкански страни са Кения, Сенегал, Гана, Руанда и Малави.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР