Инстинктивно, повечето от нас смятат, че при покупка на дадена

...
Инстинктивно, повечето от нас смятат, че при покупка на дадена
Коментари Харесай

Цената на дамските обувки - показател за качество или не

Инстинктивно, множеството от нас считат, че при покупка на дадена стока, било то облекла, обувки или пък нещо друго, цената би могла да е някаква форма на индикатор за качество. Дали обаче това въобще е по този начин или просто се заблуждаваме?

Оказва се, че от сходни схващания най-често страдат точно родните българските производители на обувки, защото, за положително или зло, те имат опцията да предложат на потребителите цена, която е доста по-ниска и атрактивна.

Качествени ли са българските дамски обувки

Жените съставляват онази половина от човечеството, която в никакъв случай няма да направи компромис с качеството на една обувка. Именно заради тази причина, те най-често се опасяват от ниските цени, на които се оферират обувките българско произвеждане.

Това, обаче, съществено подвежда дамите, защото повода за ниската цена си има своето напълно рационално пояснение. Докато множеството дами се пробват да си обяснят ниската цена с ниско качество, последното при ни минимум не отстъпва на това, което оферират производителите от други страни, като Италия да вземем за пример.

Разликата в цените сред българските и италианските артикули, в действителност, идва от там, че българските производители имат достъп до доста по-ниски цени на суровините, по-евтина работна ръка, по-малки вложения в индустриална база и други сходни.

Това разрешава да се предложат доста по-атрактивни цени на даден модел дамски (а също и мъжки) обувки с сходно, а в доста случаи - даже и с по-високо качество, в сравнение с имат вносните артикули.

Цената - връзката с известността на марката

Не дребна връзка с цената има и известността на марката, от която е дадена стока. Именно тя е това, което оказва най-голямо въздействие на продуктите.

И защото обичайно вносните марки са доста по-утвърдени и известни, те могат да си разрешат да желаят доста повече против опцията да закупите продуктите им.

Популярните марки вносни обувки доста постоянно се оферират на цени, които могат да бъдат няколко пъти по-високи от тези, на които се оферират на пазара българските модели. Това, обаче, надалеч не значи, че са по-качествени от тях с каквото и да било.

И въпреки в някои връзки изборът на българските артикули да не е каквато и да била гаранция за триумф, то при обувките можете в действителност да заложите на български артикул, спокойни, че купувате най-качествена дамска обувка (вижте и предложенията в ).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР