Инстаграм Треньорът на Болоня Синиша Михайлович стана дядо за първи път.

...
Инстаграм
Треньорът на Болоня Синиша Михайлович стана дядо за първи път.
Коментари Харесай

Синиша Михайлович стана дядо, момиченцето ще носи красивото име Виоланте

 Инстаграм Треньорът на Болоня Синиша Михайлович стана дядо за първи път. По-малката му щерка Вирджиния роди момиченце от футболиста Алесандро Волиако, който е носил екипа и на Ювентус. Наследничката на двамата родители се споделя Виоланте.

“Добре пристигнала, обич на моя живот. Днес се роди Виоланте Волиако. Най-голямата страст в моя живот до момента, доста те обичаме ", написа Вирджиния.

Припомняме, че Михайлович беше треньор на Валентин Антов при късия престой на българския бранител чартърен в Болоня.

52- годишният Синиша, който се пребори с тежко онкологично заболяване, е легенда на националния отбор на някогашна Югославия и на Цървена звезда.Той е в състава на звездашите, воден от Люпко Петрович, който през 1991 година печели КЕШ след победа с дузпи (0:0 в постоянното време и след продълженията) над Марсилия. Михайлович е един от реализаторите за своя отбор. Част е от отбора, който печели Интерконтиненталата купа след победа с 3:0 над Коло Коло в Токио.

В Италия играе за тимовете на Рома, Сампдория, Лацио и Интер. Шампион на Италия през 2000 и 2006 година. 

След прекратяването на кариерата си през лятото на 2006 става помощник на Роберто Манчини в Интер. От 3 ноември 2008 година е треньор на Болоня, където заменя Даниеле Аригони. Припомняме, че Михайлович беше треньор на Валентин Антов при късия престой на българския бранител чартърен в Болоня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР