Инстаграм Снимките на новата част на популярния филм Сексът и градът

...
Инстаграм
Снимките на новата част на популярния филм Сексът и градът
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър провокира полюсни коментари с този тоалет

 Инстаграм Снимките на новата част на известния филм " Сексът и градът " текат с цялостна мощ, макар пандемията от ковид. Много папараци се оправят с докопването до снимачната площадка и правенето на фрагменти, до момента в който филмът се снима.

Тоалетите на Кари Брадшоу ще са все толкоз колоритни, колкото и преди 20 години, за жал обаче някои от критиците никак не са удовлетворени от това, което се твори. 

Ако в миналото Сара Джесика Паркър бе икона за жанр и модел за подражателство, то сега сходни екстравагантни тоалети върху нея я вършат по-скоро на анимационен воин, считат някои от злите езици. Фенове пък остават лоялни на сериала и основната роля, а точно Кари Брадшоу

Папараци са снимали един от най-екстравагантните тоалети на звездата от сериала, който към този момент е категоризиран като фешън неуспех. На фрагментите се вижда коремът на Паркър, който съгласно критиците несъмнено не наподобява добре и за подобен тоалет. Различните фотоси и ъгли на тоалета го демонстрират в друга светлина. Повечето са безапелационни, че облеклото би трябвало да е съобразено както с възрастта на актрисата, по този начин и с физиката й, само че се следят разнообразни отзиви по въпроса.

На фрагментите Кари е с цветни облекла, пай топ, който оголва корема и и пола до земята. Сара е на 56 години и макар че несъмнено наподобява доста добре за възрастта си и това е несъмнено.  

Естествено на лентата надали ще се види Кари тъкмо от този ъгъл. Интересно е обаче, че този път Паркър не взаимства и в персоналния си живот тоалетите от лентата, за разлика от предходните пъти, когато неведнъж е излизала и в всекидневието си с някои от облеклата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР