Instagram Славена Вътова успява да привлече вниманието, дори и когото не

...
Instagram
Славена Вътова успява да привлече вниманието, дори и когото не
Коментари Харесай

Славена Вътова взе изненадващо решение. Озадачи последователите си!

 Instagram Славена Вътова съумява да притегли вниманието, даже и който не се разхожда полугола на сцената или в тв ефир. Сексапилната моделка в последно време си е дала време за равносметки, а след една от тях е взела и много изненадващо решение.

Дългокраката брюнетка към този момент няма да бъде част от Инстаграм, тъй като счита да се раздели с профила си. В много дълъг пост Славена изяснява на почитателите си аргументите, заради които е взела сходно изненадващо решение.

" Като приказваме за природосъобразен живот, имам вяра, че най-добре работи персоналният образец. Затова взех решение да се " изгася "  от Инстаграм за три седмици “, разгласи Вътова, която употребява момента и за да призове своите почитатели да подхващат крачката и да се разделят най-малко краткотрайно с Инстаграм.

По думите й, предизвикването ще трае 21 дни, тъй като съгласно вярванията точно толкоз са нужни за построяването на нови привички. " Нямам самообладание да изпитам това върху себе си, да оказа помощ с дребни стъпки за опазването на природата и да предам този урок към значимите хора в моя живот. Нека всички дружно спестим малко електрическа сила и в същото време се заредим с физическа такава, като отместим взор от онлайн пространството и го насочим към други значими за нас неща ", прибавя още 32-годишната хубавица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР