Инстаграм Симона Загорова упорито крие колко килограма е качила по време

...
Инстаграм
Симона Загорова упорито крие колко килограма е качила по време
Коментари Харесай

Симона Загорова призна за килограмите и режима след бременността

 Инстаграм Симона Загорова настойчиво крие какъв брой кг е качила по време на бременността с първото си дете Галина. Твърди, че желае да резервира тази информация единствено за себе си, за разлика от други известни мами като Мона Гочев и ким Кардашиян, които гордо афишират точната цифра. В изявление за " Уикенд “ младата певица признава, че й се хапвало повече.

" Имах и повече вкус към избрани храни. Нямаше по какъв начин да не напълнея някой и различен кг. Накрая ми беше много тежко и нямах самообладание да се усещам още веднъж в тялото си “, изяснява тя.

Сега към този момент е във форма, макар че й остават още 2-3 кг за махане. " Спортувам и съблюдавам режима на доктор Емилова. Обществена загадка е, че при нея се поддържаме цялостен живот и майка ми, и аз. Плодолечението на доктор Емилова е желязно. За месец и половина съумях да смъква много килограми “, откровена е Загорова, а отговорът й ясно демонстрира, че напълняването й е било съществено.

Тя доста внимаваше по какъв начин се снима, до момента в който чакаше появяването на първата си рожба на бял свят. Симона и различен път е имала проблеми с килограмите, по тази причина е изключително сензитивна на тази тематика, изключително като се има поради по какъв начин наподобява майка й Глория. Щерката на примата разкрива още, че е подготвена за женитба, само че към този момент приоритет й е детето. Тя възнамерява да има и второ.

" Щом ти се роди първо дете, искаш да имаш и второ. Решихме, че в случай че имаме две чеда, едната ще е кръстена на майка ми, а другата - на майката на Дани. Майката си е майка, заслужава почитание и самопризнание за грижите й през годините. Всяка маминка би трябвало да има внуче, носещо името й “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР