Instagram Андреа публикува все по-пикантни и интересни кадри в социалните мрежи,

...
Instagram
Андреа публикува все по-пикантни и интересни кадри в социалните мрежи,
Коментари Харесай

След слуховете за Кубрат: Андреа качи снимка с млад мъж

 Instagram Андреа разгласява все по-пикантни и забавни фрагменти в обществените мрежи, макар че от най-малко година насам се старае да не разяснява персоналния си живот обществено. В момента фолкпевицата се намира в Египет, където събира загар, а май търси и любовта. 

Преди няколко часа русокоската показа един от най-предизвикателните си фрагменти в мрежата. На фотографията тя театралничи чисто гола пред погледите на всички туристи. Малко по-късно разгласява и няколко сторита, които породиха много въпроси, тъй като на тях показва много близки връзки с русокос мъж, който не сме виждали до момента. 

На фрагментите се вижда по какъв начин Андреа държи ръката му и преглежда локална забележителност. Младият господин не е българин, той е родом от Словения и е професионален фотограф. Вероятно е виновен за всички красиви фрагменти, с които Андреа ни радва в обществените мрежи. 

Това напълно не е първият път, в който двамата театралничат дружно пред обектива. В началото на месеца той показа фотография с нея и е споделил, че постоянно когато застана до Андреа се усеща по този начин, като че ли до него има същинска холивудска звезда.

Дали сред двамата се е зародила обич, или връзките им са просто другарски и професионални, към момента не знаем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР