Инстаграм Казват, че домът е човек. Моят дом се разруши. Но,

...
Инстаграм
Казват, че домът е човек. Моят дом се разруши. Но,
Коментари Харесай

Страшна болест причина за смъртта на сина на Златко Баретата

Инстаграм " Казват, че домът е човек. Моят дом се унищожи. Но, за шест години аз бях облагодетелствана да бъда до Теб. " Това написа през днешния ден в инстаграм Никол Толева, някогашна другарка на сина на Златко Баретата - Алекс Иванов и пусна фотография с него. От нейната обява, както и от други сходни в обществените мрежи от другари на момчето излиза наяве, че 23-годишният Алекс е умрял преди 2 дни. Той е бил болен от муковисцидоза, потвърдиха близки пред " 24 часа ". Муковисцидозата е тежко генетично, автозомно-рецесивно заболяване, което се демонстрира в детска възраст и се характеризира с нарушена функционалност на екзокринните жлези. Дължи се на разновидност на ген.

" Моят храм! Ти беше, и ще останеш- любовта, усмивката, съзнанието, страха, тъгата, упората, живота ми! Помогна ми да израстна! Да се науча да бъда добра и обективна, какъвто СИ самия ти! Няма думи, които ясно показват възприятията, които изпитвам към теб! Нито пясъкът, нито водата, нито въздухът могат да се сравнят с размера на нашата Обич. Обичахме се през всяка усмивка, също толкоз мощно както и през всяка сълза. Така и в този момент, Алекс, ще минем и през това, тъй като ти си най-силният човек, който в миналото познавах, а аз се научих да бъда такава поради теб! Смъртта може да ни е разделила в този момент, само че в сърцето ми ти ще си жив постоянно! Ти ме наричаше своя ангел, а в този момент ти ще бдиш над мен! Обичах те преди, обичам те в този момент и ще те обичам вечно! От земята до небето и назад на зиг-заг ", написа още Толева. Тя и синът на Златко Баретата са се разделили неотдавна.

" Днес си отиде един безценен за нас човек!Винаги ухилен,добър и обичащ всички!Винаги ще си с нас Братко! ОБИЧАМЕ ТЕ!! ". Това пък написа преди 2 дни в инстаграм другар на момчето. В мнения под постовете мнозина се простят с Алекс Иванов и споделят положителни думи за него.

От Българската федерация по ски разгласиха на уеб страницата си следния текст в памет на Алекс: " В този печален ден се сбогуваме с един млад и надарен, ухилен и постоянно греещ Алекс. Поднасяме нашите най-искрени съболезнования към фамилията и околните на Алекс Иванов. Спортист по рождение, гений във всичко, с което се захване. Алекс е притежател на купа “Надежди ", Шампион на България в дисциплината Сноубордкрос, някогашен Национален играч по Сноуборд на БФСки, представящ страната ни на редица интернационалните надпревари. В сходни обстановки няма думи, които да се изрекат. Тъжим с околните му и сме сигурни, че е на по-добро място. Прекланяме се пред силата на духа му! Нека бъде светла паметта му! "

През 2013 година Алекс Иванов бе наказан на пробация за нелегално владеене на оръжие. По делото бе утвърдено съглашение, подписано сред РП- Несебър и бранителя на подсъдимия в наличието на майката на тогава малолетния Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР