Inspire отварят вратите пред следващото поколение коафьори с иновативно професионално

...
Inspire отварят вратите пред следващото поколение коафьори с иновативно професионално
Коментари Харесай

Дайте начало на кариерата си в света на красотата с академия за изящно… фризьорство

Inspire отварят вратите пред идващото потомство коафьори с новаторско професионално образование.

Вече публично стартира сезонът на многото часове, прекарани у дома и на дребното излизания. Защо не се възползваме от момента да дадем начало на фантазиите си?

Ако сферата на хубостта и прическите ви влече, в този момент е точният миг да извършите първата крачка към кариера във фризьорството с курсовете от Inspire Academy.

Марката е създала авторска идея за образование, която за оптимално време трансформира всеки курсист в експерт.

Уменията, които ще придобиете, ви разрешават неотложно и решително да започнете работа по специалността. За това ще засвидетелства и дипломата, която ще получите най-после на образованието, обезпечена от сертифицирания от държавните институции учебен план.

 Дайте начало на кариерата си в света на хубостта с академия за изтънчено... фризьорство

Какво ще научите?  Универсален метод към всяка линия и форма от новото потомство, същинско схващане на работата с цветовете и уменията, които са ви нужни в ежедневната интензивна работа с клиенти и модели. Обучението обръща изключително внимание върху професионалната терминология на британски език и усвояването на бизнес етикета , който ви е необходим, с цел да бъдете сполучливи в сферата или даже да стартирате личен салон за хубост.

В модерната локация на Inspire Academy в Студентски град разполагаем на курсистите са голям брой улеснения и преимущества – конферентните зали, огромния образователен салон за ежедневни на практика занимания, залата за процедура на маникюристи, релакс зоните за отмора и новаторските мотивационни кътове.

 Дайте начало на кариерата си в света на хубостта с академия за изтънчено... фризьорство

Сега наподобява като съвършения миг да се възползвате от образованията освен поради времето от годината, само че и поради. Този петък първите петима, записали се за курса, ще получат 60% отстъпка от постоянната цена на образованието или 1400 лева. 

е

Най-амбициозните от курсистите пък ще получат ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire, а всеки си потегля от образованието с скъпи препоръки за реализация в сферата.

Чуйте повече за това какво ще научите в академия Inspire от първо лице – тук ще намерите персоналните истории, които стоят зад към този момент миналите образованието фризьори.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР