Инспектор Теодор Бочев - началникът на криминална полиция в Ботевград,

...
Инспектор Теодор Бочев - началникът на криминална полиция в Ботевград,
Коментари Харесай

Остра забележка от МВР получи топ полицай от Ботевград след буен купон

Инспектор Теодор Бочев - началникът на престъпна полиция в Ботевград, е взел участие на празненство, което провокира отзив в обществената мрежа Facebook. Това беше доказано, след питане на Actualno.com до пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

За заниманието, в което и той е взел участие, стана ясно в обществените мрежи, където беше публикуван видеоклип, на който, под звуците на известния кючек " 1000 пъти ", няколко мъже хвърлят банкноти като салфетки в дискотека.

От Министерство на вътрешните работи са направили инспекция и са открили, че шефът Теодор Бочев е бил поканен на празненство по случай раждането на близнаци. В хода на следствието е открито, че останалите мъже от видеото не са служители на реда и са без престъпни прояви. Според изказванията на Министерство на вътрешните работи парите от видеото на са на техния чиновник, а по повод техния генезис, той към момента се обяснява. Публикуваме цялостния текст на отговора, който редакцията ни получи: 



 

Инспектор Теодор Бочев 

Във връзка с Вашето питане във връзка видео клип с присъединяване на чиновник от РУ-Ботевград, прецизираме следното:
Подозрения и обвинявания: Полицаи се забавляват и хвърлят пачки под звуците на " 1000 пъти "? (ВИДЕО)
В обществените мрежи се появи клип, за който се твърди, че в него вземат участие служители на реда. Под звуците на песента " 1000 пъти " във видеото се виж...
Прочети повече
Незабавно след придобиване на информацията за случая в РУ-Ботевград е стартирана инспекция. Изяснено е, че служителят е участвал на частно празненство в частен дом във връзка раждането на близначета, за което той е докладвал навреме документално и на директния си началник. В хода на инспекцията е открито, че нито един от останалите присъстващи на събитието не е престъпно проявен.

По отношение произхода на банкнотите е изяснено, че паричната сума не е благосъстоятелност на служителя, а на различен от празнуващите, което същият е удостоверил и в снетите му писмени сведения. На служителя от РУ-Ботевград е направена остра забележка за прецизно съблюдаване на нормите и разпоредбите на Етичния кодекс за държание на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи.

След запознаване с резултата от инспекцията, от шефа на ОДМВР-София неотложно е назначена комисия за осъществяване на дисциплинарна инспекция по случая с оглед съществуването на данни за уронване престижа на Министерството на вътрешните работи и накърняване професионалното достолепие на полицейските чиновници.

Пресцентър ОДМВР-София



Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР