Инсектоидите – най-рядко срещаните извънземни хуманоиди …Най-често срещаният образ, главно

...
Инсектоидите – най-рядко срещаните извънземни хуманоиди …Най-често срещаният образ, главно
Коментари Харесай

Инсектоидите – най-рядко срещаните извънземни хуманоиди

Инсектоидите – най-рядко срещаните извънземни хуманоиди …Най-често срещаният облик, основно във филми и телевизионни излъчвания, на извънземните са така наречен Сиви – извънземни с невисок растеж, със сивкава кожа, огромна глава и огромни черни очи (HiddenTruth.site).Пришълците от рептилоидния тип са доста по-рядко срещани, а още по-редки са по този начин наречените Нордики – сходни на хората от северния вид, светлокоси и синеоки.Но, най-странните и най-редките са може би извънземните, сходни на инсекти – Инсектоиди. Освен това, ние не знаем съвсем нищо за тях. Сивите организират генетични опити, Нордиките желаят да предупредят земляните за някакво огромно злополучие и желаят да им оказват помощ, Рептилите са нападателни хищници.Какво желаят Инсектоидите? Защо участват на Земята?

 z1 - Инсектоидите - най-рядко срещаните извънземни хуманоиди
Инсектоидите постоянно се назовават ​​Хората богомолки (Mantis Men), тъй като наподобяват най-вече като слаби и високи богомолки.
Според описанията на очевидци, Инсектоидите са високи, не по-ниски от 2 метра, със едва и стройно тяло, тънки крака. Имат триъгълни, сходни на богомолките глави, дребни очи и мъничка уста. Те не носят облекла, а тялото им е покрито с нещо като твърда и сегментирана хитинова обвивка, като при насекомите. Различават се по мъжки и женски пол, само че външно тези разлики са съвсем незабележими.Това, което е най-любопитно за тях е, че Инсектоидите най-често се следят отвън галактическите кораби и не по време на отвличания, а инцидентно в парк или на друго място. Поради това, има версия, че Инсектоидите не са от друга планета, а същества от друго измерение. Въпреки това, случаите, когато Инсектоиди се следят със Сиви по време на отвличания и опити, те се държат като висши чиновници.Има доста малко обявени случая, когато Инсектоиди персонално са правили жестоки и мъчителни опити с хора.През 2002 година, двама поданици на щата Ню Джърси (New Jersey) отишли на лов на риба в щатския парк Stephens State Park, покрай град Хакетстаун (Hackettstown). Те умерено ловяли на брега на реката, когато един от тях внезапно почувствал странна осцилация в дясното си ухо. Той погледнал встрани и видял създание, наподобяващо богомолка, само че високо към 2 метра.Съществото стояло на брега и ръцете му били огънати в поза на молитва. Главата му била триъгълна и дребна. Съществото имало черно-сив цвят. То изчезнало толкоз ненадейно, колкото се появило.

 z2 - Инсектоидите - най-рядко срещаните извънземни хуманоиди
През 2004 година, в същия регион на Stephens State Park, различен риболовец видял сходно творение.Той споделя: “Хванах придвижването му с ъгъла на окото си, и когато се обърнах, видях хуманоид. Той беше висок, като човек. Краката му бяха дълги, а коленете обърнати обратно, като скакалец. Гледаше ме с големи, леко полегати черни очи на триъгълна глава. Цялата му осанка ми подсети за богомолка.Тялото му беше някак неправилно и неустойчиво, само че беше ясно, че това създание е мощно. Гледах го единствено няколко секунди, а по-късно то изчезна, като че ли “се изтече ” в друга действителност. По-късно, когато мислех по какъв начин изглеждаше, си спомних, че ръцете му не бяха като на богомолка, а имаше хуманоидни ръце с пръсти. “Четете още: Известен бейзболен състезател прави изказвания за извънземни и пътувания във времетоПрез юли 2014 година, различен свидетел вижда сходно творение, още веднъж в същия регион Stephens State Park, също до реката.Може би тези същества имат база някъде наоколо …? Този път, съществото не било на брега, а във водата край брега. Затова първоначално, очевидецът го объркал с различен риболовец. Но, когато го погледнал по-добре, мъжът схванал, че това въобще не е човек.Човекът споделя: “Прибирах се към у дома по Newburgh Rd. Когато карах през моста над реката, видях нещо сходно на човек във водата край брега. Погледнах по-отблизо и разбрах, че е нещо друго. Дори забавих колата, с цел да го видя по-добре.Беше доста по-високо от 2 метра и имаше дълги тънки ръце, висящи до тялото му. Цветът му беше зеленикавокафяв и в това време беше полупрозрачен, даже можех да видя пейзажа през тялото му! Беше ярък безоблачен ден, само че сигурно то не беше отблясък от водата. ”

 z3 - Инсектоидите - най-рядко срещаните извънземни хуманоиди
През 2011 година, гражданин на Кънектикът (Connecticut) се прибирал от работа вкъщи. Шофирал край река Темза. Когато минавал по Pequot Avenue, покрай град Ню Лондон, в профил на пътя видял червеникаво-кафяво създание, което приличало на огромно насекомо. Съществото бързо се затичало на два крайници в профил на пътя и … скочило в отводнителната шахта.През 2015 година, в региона на парк Big Basin Redwoods State Park в Калифорния, свидетел видял нещо, което приличало на богомолка, висока 2,5 метра. Той видял съществото единствено за няколко секунди, след което то станало невидимо и изчезнало.През 2001 година, гражданин на Лондон видял две „ богомолки “ в спалнята си. На сутринта той се събудил и едвам отворил очи, видял по какъв начин две хуманоидни създания, наподобяващи на богомолки, които се били надвесили над него. Едното било облечено в облекла, които приличали на черни хитинови „ доспехи ”, като на бръмбарите, а другото било типичен тъмнозелен инсектоид без „ ризница ”.Крайниците и телата на тези създания се състояли от сегментирани елементи, като телата на насекомите. Бяха по-високи от човек.

 z4 - Инсектоидите - най-рядко срещаните извънземни хуманоиди
Мъжът споделя: “Единият от тях сведе глава ниско, тъй като беше по-висок от тавана. Главата му беше триъгълна, с остра брадичка, а в горната част имаше големи очи, заобиколени от нещо като веждите. Лицата им не показваха нищо.Едната „ богомолка ” се наведе над мен, а в ръката му имаше нещо дълго и железно. Зелен лъч, като лазер, се изстреля от този обект и ме удари право в очите. Бях засегнат, само че не можех да се движа. И макар, че можех да викам, въобще не чувах гласа си. Тогава те забиха нещо като тънка пръчка право в черепа ми и усещах по какъв начин вършат нещо в него.Изпаднах в суматоха и затворих очи. След това чух някакъв пронизителен тон. Когато отворих очи, в стаята нямаше никой различен с изключение на мен. “Друг роман на очевидци, в който се загатва Инсектоид, провеждащ извънредно жестоки и мъчителни опити върху човек, е оповестен на канадски уебсайт за НЛО и извънземни. Датата на случая не е посочена. Мъж и неговата другарка били отвлечени дружно от вкъщи си. Събудили се в непозната стая, където имало високи същества, сходни на инсекти.Жената си спомня: “Когато ме хванаха и започнаха да ме бутат на някъде, видях, че приятелят ми лежи върху маса и вършат нещо с него. Сякаш правиха интервенция, като хирурзи. Помислих си: “Това извънземни ли са? ”, а те изглеждаха като богомолки.Докато гледах приятеля ми, видях по какъв начин му режат главата и тялото. Нарязаха го като парче сурово месо. Извадиха му някои кости, елементи от мозъка и други … Те вършиха всичко това бързо и тихо, правейки прави и прецизни сечения. Тогава падна мрак и не помня нищо друго. ”За страдание, в уеб страницата не се показва какво се е случило с този мъж. Дали мъжът е останал жив след сходна интервенция? Или не се е завърнал жив, като приятелката си …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР