Иновативното устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн

...
Иновативното устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн
Коментари Харесай

БАТ пуска иновативния си продукт glo в още над 24 града в България

Иновативното устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн - glo , навлиза в нови градове в България . Сред тях са Велико Търново, Благоевград, Добрич, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Силистра, Смолян, Плевен, Шумен, Ловеч, Габрово, Казанлък, Пазарджик, Перник, Видин, Враца, Монтана, Козлодуй, Кюстендил, Карлово, Разград, Търговище и други. Продуктът ще може да бъде закупен от търговски представители, както и в търговски обекти в градовете.

От края на 2018 година glo участва със профилирани обекти в 6-те най-големи града в България . Устройството се предлага в комерсиалните центрове в София - The Mall, Serdika Center, Mall of Sofia, Paradise Center, Sofia Ring Mall, както и в Пловдив - Mall Plovdiv, във Варна - Grand Mall, в Бургас - мол Galleria, в Стара Загора - мол Galleria, и в Русе - Mall Rousse.

g lo е страховит артикул във връзка с своята деловитост на потребление: има един единствен бутон, който свети, а един път заредено, glo™ може да се употребява до 30 сесии. Устройството нагрява тютюна до почти 240°C, не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е доста по-малко спрямо стандартните цигари, когато са запалени. Същевременно с това, glo™ дава на потребителите изчистена и стилна визия в четири съществени цвята - черен, сив, златен и розов.

Устройството употребява особено създадени тютюневи стикове за glo™ , които могат да бъдат закупени както от профилираните щандове на g lo™, по този начин и в комерсиалната мрежа в страната. Към момента българските консуматори могат да избират сред три типа на стиковете, като скоро на пазара ще бъде налична и нова четвърта вариация.

" Гордеем се, че единствено няколко месеца след старта на glo™ у нас имаме опцията да разраснем мрежата ни на предложение. Това е резултат на положителното показване на glo™ и интереса към устройството в страната, с което имам вяра, че ще успеем да отговорим на упованията на пълнолетните консуматори. За нас е извънредно значимо да предложим на пълнолетните пушачи опция на стандартните цигари с евентуално понижен риск, по едно и също време с извънредно високо качество и съвременен дизайн " - разяснява Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

Технологията на glo™ е създадена в центъра за изследвания и развойна активност на БАТ в Саутхемптън, Англия, и е резултат от дългогодишната работа на над 100 учени и специалисти в разнообразни области.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР