Иновативното приложение myPOS Glass на финтех компанията myPOS (www.mypos.com) превръща

...
Иновативното приложение myPOS Glass на финтех компанията myPOS (www.mypos.com) превръща
Коментари Харесай

Ново приложение превръща телефоните в смарт ПОС терминали

Иновативното приложение myPOS Glass на финтех компанията myPOS (www.mypos.com) трансформира Android телефоните в смарт ПОС терминали, на които могат да бъдат одобрявани заплащания с карти несъмнено и безпроблемно.

Вече десетки хиляди дребни и междинни търговци в България и в Европа се доверяват за своите потребности от приемане на заплащания с карти на решенията на myPOS. myPOS Glass е модерното допълнение към портфолиото от смарт ПОС терминалите и онлайн платежни решения, предлагани от компанията.

myPOS Glass обезпечава приемане на заплащания с карти и безконтактни платежни аксесоари непосредствено на мобилен телефон. Парите от признатите картови заплащания постъпват неотложно по безплатната myPOS сметка на търговеца и могат да бъдат употребявани незабавно след приемане на пращането. Приложението може да бъде употребено с Android смарт телефони, които имат NFC (Near Field Communication) чип, което обгръща съвсем всички модерни смарт телефони. Приложението не изисква спомагателни външни устройства, хардуер или кабели, с цел да трансформира телефона в терминал за приемане на заплащане с карта.

Разплащанията са с всички типове кредитни, дебитни и предплатени карти Mastercard и Visa, както и от портфейли Apple Pay, Гугъл Pay и Samsung Pay. Търговците, които задействат myPOS Glass , получават безвъзмездна myPOS бизнес карта към сметката си, както и могат да се снабдят с myPOS ПОС терминал, в случай че техните клиенти избират да заплащат на физически ПОС терминал.

myPOS Glass дава отговор на всички индустриални стандарти за отбрана на данните и наложителни спецификации за оптималната функционалност и сигурност, което обезпечава експедитивност и доста висока сигурност на преводите. Приложението е тествано в лабораториите на Mastercard и Visa и дава отговор на най-високите стандарти за сигурност, утвърдени от двете компании. myPOS Glass подсигурява, че данните на картодържателя не се съхраняват на смарт телефона на търговеца.

Продуктът на myPOS е подобаващ за микро и дребни бизнеси, практикуването на които е обвързвано с работа на съответна локация - фрийлансъри и самостоятелни консултанти, снабдители и куриери, продавачи на преносими хранителни обекти, открити и сезонни пазари, експерти в придвижване, инструктори, и други

myPOS Glass е от първите по рода си софтуерни решения в Европа, които вършат мобилния телефон ПОС терминал. За разлика от множеството оферти на финтех сцената, myPOS Glass разрешава приемането на еднократни заплащания и на стойност, по-висока от лимитите за безконтактни заплащания, а България е пилотният пазар, на който приложението бива пуснато.

Повече информация и лист със смарт телефоните, които са съвместими с продукта, може да бъде открит .

* материалът е възложен от myPOS
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР