Иновативните Cappy Enhanced Blends супермиксове подпомагат нормалната функция на имунната

...
Иновативните Cappy Enhanced Blends супермиксове подпомагат нормалната функция на имунната
Коментари Харесай

Cappy пуска два нови продукта на пазара

Иновативните Cappy Enhanced Blends супермиксове подкрепят естествената функционалност на имунната система, костите и мускулите с съществени витамини и минерали. Поредната иновация на Cappy предизвика сетивата и настроението със свежи супермиксове от плодове и зеленчуци. Винаги до нас, с цел да поддържаме салдото, към който се стремим.

Невероятният усет на портокал, манго, ябълка и праскова, комбиниран с витамин D в Cappy Strength Support, способства за поддържането на естественото положение на костите и естествената функционалност на мускулите.

Но това не е всичко…Брандът предлага още една изненада. Новият Cappy Immunity Support -  истинска приятност и прохлада от портокал, праскова, морков и ябълка, в комбиниране с витамин С, витамин В12 и цинк, в комфортна еднолитрова опаковка.

„ Щастливи сме, че с помощта на линията Cappy Enhanced Blends отваряме нова страница в над 60-годишната история на триумфа на Cappy, отдадена на разбирането, че природата може да предложи всичко належащо за пълноценното и уравновесено начало на всеки наш ден.

Вярвам, че със своите вдъхновяващи усети и висококачествени съставки, новите Cappy супермиксове ще подарят още една свежа и богата на витамини и минерали причина за ухилен старт на деня на потребителите ни “, сподели Дора Стрезова-Николова, изпълнителен шеф на Кока-Кола България.

Новите супермиксове Cappy Strength Support и Cappy Immunity Support са към този момент на пазара и чакат всички, които държат на качеството и уравновесения метод на живот.  

Вече повече от 60 години Cappy предлага сокове, нектари и плодови питиета, с скъпи витамини и минерали за дребни и огромни, а от марката дават обещание още новаторски артикули и изненади.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР