Иновативната марка NESCAFÉ® Dolce Gusto® вдъхнови едни от най-популярните български

...
Иновативната марка NESCAFÉ® Dolce Gusto® вдъхнови едни от най-популярните български
Коментари Харесай

Юлиан Вергов играе в Опасен чар

Иновативната марка NESCAFÉ® Dolce Gusto® въодушеви едни от най-популярните български актьори да покажат по собствен метод по какъв начин биха изглеждали или звучали незабравими типичен творби, пресъздадени от тях.

В плана се включиха артистът Юлиан Вергов, музикантите: Вики Терзийска и Мастило, Васил Петров, Митко Кърнев, Мирослава Кацарова, ДиДжей Мартен, писателят Иво Сиромахов, художникът Атанас Хранов, младият танцьор Балан, баристът Владимир Стоев.

В рамките на няколко месеца почитателите им ще могат да видят по какъв начин те преоткриват известни творби по собствен неповторим и несравним метод. Собственоръчно сниманите от тях видеа ще бъдат оповестени на Фейсбук страниците на звездите, а на страницата на марката NESCAFÉ® Dolce Gusto® ще могат да се видят и специфични „ making of “ видеа, които демонстрират какво е запалило артистите да изберат тъкмо тази класика, какво ги е затруднило и по какъв начин те виждат класиката в съвремието.

Видеата са част от акцията на NESCAFÉ® Dolce Gusto® в поддръжка на българското изкуство и просвета под надпис „ Пресъздай класика “. Проектът има за цел да предизвика надарени актьори с потвърдени професионални качества и от разнообразни креативен сфери да преминат границите на елементарното и да покажат невероятни тълкования на класическото изкуство, пречупено през техния персонален взор и светоусещане.

Моменти от обичаната на повече от едно потомство „ Черната овца “, безконечната ария „ Summertime “ на Гершуин, приказката на братя Грим „ Снежанка и седемте джуджета “, добре познатото бунтарско парче на Милена от началото на 90-те години „ Ха-ха “, малко ренесансово ангелче са единствено част от класическия избор на участващите в плана актьори.

Кампанията започва на символичния 15-и април, Световен ден на културата, с неповторимото преобразяване на Юлиан Вергов като счетоводителя Генчо Гунчев от кино лентата „ Опасен сексапил “ и ще продъли чак до есента, в дни и интервали, алегорично свързани със самата класика или обръщение, което тя носи.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® е революционна система за подготвяне на цялостна гама от висококачествени топли питиета в уюта на всеки дом и офис. Създадена от най-популярната марка кафе в света - NESCAFÉ® и международния водач в производството на еспресо кафе-машини – KRUPS, NESCAFÉ® Dolce Gusto® е новаторска идея, съчетаваща несравним дизайн и майсторско комбиниране на висококачествени кафе сортове за едно съвършено кафе преживяване.

Оптимална температура на подготвяне посредством специфична термоблок система, в композиция с 15 бара налягане, подсигуряват богатото многообразие от кафе специалитети и питиета с кондензиран усет и неудържим мирис.

Приемаща се извънредно добре от българския потребител, марката към този момент има зад тила си участия в поддръжка на няколко културни плана като София Филм фест и Пловдив Джаз фест, а някои други са в план на разработка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР