Innerspace е името на концептуално превозно средство на американската луксозна

...
Innerspace е името на концептуално превозно средство на американската луксозна
Коментари Харесай

Cadillac показа концепция на автономен високотехнологичен двуместен автомобил в CES - видео

Innerspace е името на концептуално транспортно средство на американската първокласна марка Cadillac. Концепцията за първокласно оборудван двуместен автомобил има за цел да покаже бъдещето на автомобила в компанията. Innerspace в допълнение уголемява портфолиото на Cadillac Halo Concept, което се състои от транспортни средства, които освен транспортират хора в първокласна атмосфера, само че също по този начин са предопределени да покачат по едно и също време комфорта и благосъстоянието на пасажерите.

„ Автомобилите в портфолиото на Cadillac Halo Concept са проектирани да разрешават пътешестване без старания с изключителни запаси “ - сподели Брайън Несбит, изпълнителен шеф на GM на Global Advanced Design and Global Architecture Studio - "Те са визии за идващото десетилетие и по-късно. Те демонстрират опциите, които предлага цялостният метод на General Motors към технологията за самостоятелно задвижване във връзка с подвижността, която е без повреди, без излъчвания и тапи. “



Cadillac показа първите две концепции Halo на предходното ревю CES - за отвесно политане и кацане с една седалка PersonalSpace, която безусловно издига пасажерите си над шума и тапите на наземния трафик, както и SocialSpace, пространно, самостоятелно транспортно средство за до шест души с висок фактор на релаксация и комфорт.

Концепцията на това портфолио е да покаже на пасажерите нови способи за потребление на спестеното време по време на шофиране и обезпечаване на място за релакс. Пълната автономност ви освобождава от отговорността за ръководство на автомобила, до момента в който дизайнът и модерните технологии не престават да предават чувството за удобно пътешестване в Cadillac.

Биометричните входове и машинното AI образование допълват първокласната среда, която е типична за Cadillac. Благодарение на софтуерно дефинирани функционалности и съвременна съгласуваност, основана на софтуерната платформа на GM Ultifi, портфолиото може да даде на всеки пасажер персонализирано преживяване, като софтуерните актуализации се дават посредством въздушна интернет връзка. Потребителското преживяване на портфолиото има за цел да показва огромния капацитет на Ultifi в композиция с самостоятелна технология.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР