Инженерите на руската военна групировка в Украйна укрепват отбранителната линия

...
Инженерите на руската военна групировка в Украйна укрепват отбранителната линия
Коментари Харесай

Русия фортифицира линията Сватово-Кременная срещу настъплението на ВСУ

Инженерите на съветската военна формация в Украйна укрепват отбранителната линия Сватово-Кременная край границите на Луганска област, оповестяват кореспондентите на РИА Новости .

Бойците слагат танкови заграждения, тъй че вражеските бронирани машини да не могат да преодолеят отбранителната линия.

" Поставяме невзривни бариери на оферти сектор от пътя по отношение на врага. Монтират се бетонни пирамиди... Ако танкът кара през нощта, той се натъква на нея - и става, няма да може да продължи по-нататък ", изяснява инженерът.

След монтирането на бетонни структури този сектор от пътя ще бъде в допълнение затворен с противотанкови таралежи, с цел да бъде изцяло блокиран при положение на евакуиране на съветските войски.

Събеседникът на организацията отбелязва, че след провалянето на руснаците в Харковска област, управлението е почнало да обръща повече внимание на инженерните уреди на фронтовата линия, където в този момент работят най-вече инженери.

На 12 септември Русия дефинитивно изтегли войските си от по-рано окупираните Балаклея и Изюм, като в хода на сполучливата интервенция, ВСУ съумя да освободи хиляди квадратни километри територия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР