Инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам.-кметът г-н Иван

...
Инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам.-кметът г-н Иван
Коментари Харесай

Среща с жителите на Добърско, във връзка с подобряване благоустройството на селото

Инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам.-кметът господин Иван Гюров и господин Илиян Джунев, кмет на село Добърско, организираха среща- диалог с жителите на Добърско, по отношение на възстановяване благоустройството на селото.

“Хората са най- огромното благосъстояние за една община! За страдание село Добърско, дружно със село Елешница, през годините бяха забравени от Община Разлог. Не можем да компенсираме изгубеното време, през което бе редно да се намерения за възстановяване благоустройството на селото. Сегашният екипът на Община Разлог ще направи всички допустимо поетапно да поправи тази неточност. С общи старания успяхме да отделим водоснабдяването на селата Горно Драглище и Долно Драглище от Добърско, тъй че да да има задоволително количество вода за всеки консуматор от трите обитаеми места. ”, направи послание към присъстващите инж. Гърменов.

“Предстои да стартираме поетапно създаване на канализация, замяна на водопроводна мрежа и асфалтиране на улиците. За да подобрим качеството на водата и да преустановим процеса на формиране на “тапи ”, ще изградим свързваща водопроводна мрежа, за непрестанно обикаляне на водата. След започване работата на новия тръбопровод, ще преустановим и честото приемане на повреди на улица “Четиринадесета ”. Насочваме напъните си да подобрим входа на селото, като поетапно ще стартираме построяването на нова подземна и надземна инфраструктура. ”, добави господин Гюров.

През актуалната година Община Разлог планува построяването на детска площадка в селото, ремонт на улиците “Трета ” и “Седма ”- изграждане/ замяна на канализация, ремонт на водопровода, асфалтиране, ремонт на тротоарните пространства и засаждане на дръвчета.

Относно основния път до Добърско, локалната власт разясни, че прави от същия ще бъдат ремонтирани поетапно. В момента Община Разлог работи по писмено възобновяване на пътя от село Горно Драглище до входа на село Добърско, след което ще бъдат прегледани разновидности за финансиране за цялостна реорганизация на трасето. Към сегашния миг Община Разлог няма право да кандидатства по планове за осъществяване на активността, заради обстоятелството, че елементи от пътя са възобновени, като земеделска земя на частни притежатели.

Днес, 16 февруари от 18:00 ще се организира среща- диалог, с жителите на село Годлево.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР