Инж. Иван Иванов беше единодушно преизбран за председател на Българска

...
Инж. Иван Иванов беше единодушно преизбран за председател на Българска
Коментари Харесай

Инж. Иван Иванов беше преизбран за председател на Българска асоциация по водите


Инж. Иван Иванов беше единомислещо избран отново за ръководител на Българска асоциация по водите (БАВ). Членовете на организацията още веднъж гласоподаваха „ за “ него на Общото отчетно-изборно заседание на Асоциацията, което се организира на 24 април 2018 година в София.

За заместник-председатели отново бяха посочени инж. Благой Козарев – притежател на „ Райкомерс Конструкшън “ ЕАД, инж. Георги Владов – шеф на „ Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Видин, и проф. доктор инж. Петър Калинков от Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), оповестиха от водната асоциация. Членовете на Управителния съвет на БАВ също бяха единомислещо избрани отново. Контролният съвет се усилва с двама представители. Събранието беше водено от доцент доктор Борислав Великов, ръководител на 39-тото Народно заседание.

Инж. Иван Иванов е ръководител и на УС на Фондация „ Европейско съдействие за бенчмаркинг “ (EBC Foundation) за 2018 година Член е на Управителния съвет на Европейската федерация на националните асоциации по ВиК услуги (EurEau). Представител е на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) в Комитета за наблюдаване на Оперативна стратегия „ Околна среда 2014 – 2020 година “. Зает е в региона на водния бранш и ВиК бранша от 1999 година, като 11 години работи в „ Софийска вода” АД, където заема постовете основен секретар и пълномощник.

Председателят на БАВ приключва Френската гимназия в София и Химикотехнологичния и металургичен университет (ХТМУ). Магистър е по бизнес администрация от Франкофонския институт по администрация и ръководство (IFAG) в столицата и от Американския университет в България (AUBG). Специализира във Висшия народен институт за химични технологии (ENSIGC) в Тулуза, Франция.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР