Инж. Ганчо Тенев, който управлява бургаското дружество от 2003 г.

...
Инж. Ганчо Тенев, който управлява бургаското дружество от 2003 г.
Коментари Харесай

Цветан Мирчев е новият изпълнителен директор на ВиК-Бургас

Инж. Ганчо Тенев, който ръководи бургаското сдружение от 2003 година до момента, удостовери, че се отдръпва от поста, считано от през днешния ден

Столичанинът Цветан Мирчев сменя, към този момент де юре и де факто, дългогодишния изпълнителен шеф на ВиК-Бургас инж. Ганчо Тенев. Вписването на името му към този момент е осъществено в Търговския указател. 

„ Да, правилно е, че си отивам, макар че към момента ме намирате на работното ми място “, сподели инж. Тенев пред Флагман.бг. 

Държавата бе задвижила процедурата по промяната още през септември м.г., когато бе извършено заседание на „ Български ВиК Холдинг “, на което са освободени трима от членовете на Съвета на шефовете, в това число и самият Ганчо Тенев. 

Бяха определени трима нови, само че още в деня на това заседание – 15 септември м.г., новоизбраният изп. шеф Цветан Мирчев бе упълномощил юрист, с цел да извърши вписването на смяната в Търговския указател. Ганчо Тенев обаче внесе навреме молба да бъде отказано това регистриране, тъй като двама от новите членове на Съвета на шефовете, в това число и приемникът му Мирчев, са в управителните органи на сдружения в качество, което е неразрешено от Устава на ВиК. В тази молба от страна на Ганчо Тенев бяха посочени и други нарушавания. Явно пречките към този момент са изчистени. 

Инж. Ганчо Тенев бе изпълнителен шеф на бургаското сдружение от 2003 година до момента. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР