Инициативният комитет за обезопасяване на първокласен път Е-79 в град

...
Инициативният комитет за обезопасяване на първокласен път Е-79 в град
Коментари Харесай

Кресна с ултиматум за протест към АПИ, ако махнат „полегнал полицай“

 img-3acf2ed45e1b32ef8139f7343e8b2bbb-v-1  img-907e44fc18ad0685c9a6bbea0dff5b1f-v
Инициативният комитет за обезопасяване на първокачествен път Е-79 в град Кресна и с. Долна Градешница отново заплаши с митинги, този път даде ултиматум към Агенция „ Пътна инфраструктура ”. Ако отстранен построената преди време изкуствена грапавина – „ лежащ служител на реда ” на пътя, излизаме на митинги още веднъж,казаха кресненчани.

„ Мотивът на АПИ е, че през лятото тази грапавина на пешеходната пътека и секторът към нея в Кресна са се разрушили и се постанова ремонт. Намерението им е това оборудване да отпадне и да го няма. Затова ли се борихме две години да ограничим скоростта и пътните произшествия в центъра на Кресна!? Готови сме нови протести, тъй като единствено по този начин ще накараме АПИ да ни чуе ”, разяснява ръководителят на Инициативния комитет и общински консултант – Петър Петров. Той и останалите от комитета са провели незабавна среща и с кмета на община Кресна – Николай Георгиев.

Там те са изразили безапелационното си противоречие с премахването на „ легналия служител на реда ” и са уверили, че неотложно ще приканят жителите към митинги.

Преди време цяла Кресна излезе на протест и то с главно искане да се сложи грапавина на основен път Е-79, който минава през средата на града.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР