Инициативният комитет за кандидатурата на Христо Порточанов за президент на

...
Инициативният комитет за кандидатурата на Христо Порточанов за президент на
Коментари Харесай

Искат конгресът на БФС да се проведе на терена на Васил Левски

Инициативният комитет за кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС изиска ексклузивен конгрес на терена на стадион "Васил Левски ". Организацията събра 255 гласа, които ще се застъпят за бургаския необут при възможни избори. Комитетът упорства конгресът да е на 30 април на националната сцена в центъра на столицата, написа „ Труд”.

Порточанов е единственият, който обществено разгласи, че желае да се кандидатира за първи на футбола. Вътрешните среди от БФС са за Емил Костадинов, който сега е вицепрезидент и отговорник за националните тимове. Но против него има съществени брожения в изпълкома.

"Левски " залага на юрист Иво Ивков, наследник на "синята " легенда Кирил Ивков. А в това време Димитър Бербатов е подготвен да се включи в битката, издигайки за началник Петър Величков. Изпълкомът на БФС реши изключителният конгрес да е на 25 юни, само че очевидно тази дата не устройва инициативния комитет към Порточанов.

Сигурно е, че Михаил Касабов няма да се кандидатира. Временният президент разгласи в изявление пред "Труд ", че би взел участие единствено при покана от новия необут и в случай че концепциите им съответстват. В момента Касабов е в Катар и в четвъртък вечер ще гледа финала на международното клубно състезание "Байерн " - "Тигрес ". Преди това шефовете на баварския гранд Бернд Хайнер и Карл-Хайнц Румениге го поканиха на закуска. Касабов е дълготраен член на общото заседание на "Байерн " и непосредствен другар на почетния президент Франц Бекенбауер.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР