Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна

...
Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна
Коментари Харесай

Инициативен комитет ще издигне Румен Радев и Илияна Йотова за президентска двойка на изборите

Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за идните президентски избори. Това разгласи през днешния ден вицепрезидентът Йотова по време на публично посещаване в Свищов. По думите ѝ в него ще вземат участие хора с най-различни политически цветове, само че измежду тях водещ ще бъде цветът на България.

Вицепрезидентът разяснява и новия политически план на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, като по думите ѝ той ще притегли младежите, които търсят своята реализация.

Струва ми се, от първите поръчки, по-скоро това ще бъде една центристка партия, която доста ми наподобява на метода, по който през 2017 година започва партията " Франция напред " на господин Макрон. Много ми наподобява на програмата на " Граждани в Испания ", това също е центристка партия. Вероятно тези младежи ще търсят своята политическа реализация в този набор. Днес ние ще стартираме конструирането, то към този момент е в доста огромна степен готово, на нашия предприемчив комитет, ще бъде разгласен напълно скоро, тъй като съблюдаваме и съответните периоди, дадени от ЦИК. Ще видите, че там ще има хора от най-различни политически цветове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР