Инициативен комитет от 65 души издига кандидатурата на Мая Манолова

...
Инициативен комитет от 65 души издига кандидатурата на Мая Манолова
Коментари Харесай

Мая Манолова: София в момента няма кмет, а изпълнителен директор

Инициативен комитет от 65 души издига кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Бившият публичен бранител съобщи, че столицата не е нито лява, нито дясна, а обгърната в корупция. Манолова ще разчита на поддръжката на всички столичани. Няма по какъв начин да забраня на партийните централи да ме поддържат, добави още тя. Манолова няма да има и своя листа с общински съветници, а ще разчита на определените от всички партии. Ще финансира акцията си посредством дарения. Очаква тя да бъде нечестна и изпълнена с компромати.

 " Каузите ни буксуват и са блокирани ", съобщи Манолова.
Причината: институцията на омбудсмана имала високо доверие.

Мая Манолова уточни, че законопроектите отлежават в деловодството на Парламента.
" Властта издигнала стена на безразличие ", счита още Манолова.
Така опциите ѝ да оказва помощ на хората били изчерпани.
" Няма по какъв начин да се откажа от борбата против проведената лакомия ", безапелационна е Манолова. " В София единствено акулите се усещат добре, по тази причина виждаме перките им в центъра ", добави още тя.
Според Мая Манолова в основата на това е политическа партия ГЕРБ.
" В София има официална власт ", съобщи Манолова. " В София няма кмет, а изпълнителен шеф. " " Аз се кандидатирам, тъй като дружно можем да се преборим за това. "
Тя добави, че не я е боязън и че скоро ще показа програмата си.

Манолова си показва София " светла, честна, транспарантна, електронна община ", а Витоша - " налична за всеки жител ". Иска столичани да вземат участие в ръководството посредством публични препоръки. Смята, че би трябвало да се осветлят публичните поръчки, ще отвори съвещанията на общинския съвет за столичани.

Никола Вапцаров от предприемчив комитет " Лозенец " е ръководител на инициативния комитет за издигане на Мая Манолова за кмет на София. Той съобщи, че желае идващият кмет на София да се грижи за ползите на всички софиянци.

Членовете на инициативния комитет са 65 досега, а описът е отворен. В него вземат участие адвокати, публицисти, медицински сестри, майки на деца с увреждания, музиканти, представители на неправителствени организации. Сред тях са Невена Андонова - публицист, Деси Филипова - юрист, ръководител на Фондация за отбрана правата на индивида, Мая Илиева, Павел Манолов - ръководител на Асоциация за контролиране на етажната благосъстоятелност, Йордан Ибришимов- член на Бетономорие, Златина Хаджипанайотова - юрист, Кристиян Талев - Криско - артист, Вера Иванова - майка на дете с увреждания.
Мая Манолова: Ще разгадавам на поддръжката на всички столичани, проблемите на София няма цвят. Няма по какъв начин да забраня на партийните централи да ме поддържат.
Държавните чиновници били благосъстоятелност на премиера Борисов.
" Самото мислене, че страната принадлежи на Борисов е невиждано ", съобщи Манолова.
Манолова сподели, че ще финансира акцията си чрез дарения от жители. За задачата ще бъде оповестена банкова сметка, в която ще се одобряват дарения до 560 лв..
" Ще разгадавам на поддръжката на общински съветници от всички листи. Няма да имам своя листа ", сподели Манолова.
Тя чака акцията да бъде нечестна и изпълнена с компромати.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР