Инициативен комитет начело с бившия депутат от ГЕРБ Радомир Чолаков

...
Инициативен комитет начело с бившия депутат от ГЕРБ Радомир Чолаков
Коментари Харесай

Инициативен комитет издига проф. Герджиков и полк. Митева за президентска двойка

Инициативен комитет отпред с някогашния народен представител от ГЕРБ Радомир Чолаков ще издигне ректора на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева като самостоятелни претенденти за президент и вицепрезидент, съобщи БГНЕС.

Учредителното заседание ще се организира от 12 ч. в Националния замък на културата. Вече стана ясно, че коалиция ГЕРБ-СДС ще поддържа кандидат-президентската двойка на идните избори на 14 ноември.

В Инициативния комитет са ректорите на 7 университета в страната, общественият антрополог Харалан Александров, писателят и драматург Стефан Цанев, сценаристът Юрий Дачев, шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов, на спектакъл „ София “ - Иреней Константинов, актьорите Филип Аврамов и Тончо Токмакчиев.

Редица музиканти и артисти, измежду които Милена Славова, Михаил Белчев, Никола Коцев, Теодосий Спасов, Тони Димитрова, Богдана Карадочева и композиторът Стефан Димитров.

В поддръжка на кандидат-президентската двойка Герджиков - Митева са се оповестили олимпийската шампионка Стойка Кръстева и кметовете на София и Бургас - Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР