Инициативата включва интерактивни посещения и игри, посветени на Деня на

...
Инициативата включва интерактивни посещения и игри, посветени на Деня на
Коментари Харесай

10 дни отворени врати на библиотека „Христо Ботев” Враца

Инициативата включва интерактивни визити и игри, отдадени на Деня на националните будители. Проявата започва в навечерието на 1 ноември и ще продължи до 10 ноември . Библиотечните служащи насочат предизвикателство към младежите на Враца. Целта е гостуването им да се трансформира в завладяващо посещаване – под формата на игра и разрешаване на загадки, учениците да се срещнат с главните отдели, библиотечната работа, да схванат за новите технологии и запаси, внедрени в „ Зона за младежи ”. Акцентът в програмата е интерактивна разходка в библиотеката „ Светулки”. Играта е и самобитно продължение на самодейността от предходната година ”Кафене на знанието”, „ Събуди се за бъдещето”, чиято цел бе учениците да назоват кои са българските просветители в XI век.
За по-малките също са планувани интерактивни игри и нови технологии, с които децата учат, до момента в който играят. По занимателен метод те ще търсят и подреждат имената на национални будители.
От 31 октомври до 10 ноември всеки клиент ще получи и едногодишен читателски абонамент за всички отдели, услуги и запаси на библиотеката.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР