Инициативата с цел доказването на ефективността на безусловния базов доход

...
Инициативата с цел доказването на ефективността на безусловния базов доход
Коментари Харесай

Признаха експеримент с гарантиран доход за успешен

Инициативата за доказването на успеваемостта на безусловния базов приход е била стартирана в град Стоктън през 2019. Associated Press оповестява, че право за присъединяване в програмата са получили 125 поданици на града, чийто междинен приход не надвишавал 46 000$ годишно.
Според отчета от проучването, опитът е сполучлив. Получавайки 500 $ месечно в продължение на две години, без никакви условия, всички 125 души са изплатили задълженията си, намерили са си непрекъсната работа и са получили „ статистически значими усъвършенствания “ на прочувственото здраве.
 Богати хора разкриха по какъв начин притеглят силата на парите Богати хора разкриха по какъв начин притеглят силата на парите
Всеки ден виждаме, допираме и използваме разнообразни предмети. Малко хора знаят, че тяхната сила, може да направи чудеса. Това звучи...
За времето на опита се е нараснал броят на тези, които при съществуването на категоричен приход са си намерили непрекъсната работа. Ако първоначално едвам 28% от участниците са имали работно място на цялостен работен ден, то година по-късно броят им се е нараснал до 40%. В контролната група, която не е получавала 500 $ месечно, нарастването по този индикатор е било едвам 5% за същия интервал.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР